Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 02 грудня 2020, 15:49
915
0

Євген ЛЕВЧЕНКО: «По ходу матчу з Реалом був спокій і внененість»

Експерт відзначив «Шахтар» в матчі з «Реалом»

| Оновлено 02 грудня 2020, 15:49
915
0
Євген ЛЕВЧЕНКО: «По ходу матчу з Реалом був спокій і внененість»
ФК Шахтар Донецьк. Євген Левченко

Колишній гравець збірної України Євген Левченко прокоментував перемогу «Шахтаря» над «Реалом» (2:0) в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

«У цій грі не скажу, що «Шахтар» впорався легко, проте, по ходу матчу був спокій і впевненість в тому, що результат для нас буде позитивним. Адже якщо порівнювати відчуття перед останньою грою з «Боруссією», результат першого матчу (0:6) хоч і розгромний, але ми все розуміли те, що він абсолютно не випадковий. Що і підтвердила друга гра. Як і те, що, знову ж таки повторюся, стиль гри менхенгладбахців «Шахтарю» не підходить. Чого не скажеш про іспанські команди. Так, «Реал» весь час атакував, але донеччанам він теж давав грати. А головне - ми знову побачили результат.

Плюс до всього, «Шахтар», судячи з побаченого, добре підготувався до «Реала», вивчив його останні ігри в чемпіонаті Іспанії, де провалюється їхня оборона. Ми бачили, що, якби не фол Варана, Мораес фактично без перешкод вибігав би на побачення з Куртуа. Адже як виграли в Іспанії? Забили першими, вони почали відкривати зони, потім ще раз, а потім їм уже було важко прийти в себе. Так вийшло і в Києві. Важливо було відкрити рахунок, що і вдалося зробити. А далі вже «Реалу» довелося розкриватися і звільняти зони. «Шахтарю» в його нинішньому складі взагалі тактично простіше грати, коли вони забивають першими. Футболісти тільки цього і чекають.

У цій грі складно когось виділити. Вся команда була досить збалансованою, діяла чітко, злагоджено. І Трубін молодець, тут теж треба розуміти, адже в такі моменти дуже багато залежить від воротаря. Що дуже непросто, особливо коли весь час сидиш під Пятовим. Соломон теж блискуче зіграв, а забитий ним гол - це взагалі за законами футбольної класики. Також, як і Дентіньо - увійти в таку гру, ще й в середині першого тайму, зовсім нерозігріті... Коваленко, Тайсон, центральні захисники - всі в цьому матчі зіграли на рівні», - сказав Левченко.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.