Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 грудня 2020, 00:21
50485
8

ВІДЕО. Про відставку не думаю! Зідан зізнався, чому Реал програв Шахтарю

Sport.ua публікує відео прес-конференції наставника «Реала» після матчу ЛЧ

| Оновлено 03 грудня 2020, 00:21
50485
8
ВІДЕО. Про відставку не думаю! Зідан зізнався, чому Реал програв Шахтарю
УЄФА. Зінедін Зідан

Головний тренер «Реала» Зінедін Зідан дав прес-конференцію після поєдинку 5-го туру Ліги чемпіонів проти «Шахтаря» (0:2), у якій пояснив причини поразки:

«Про відставку я не думаю. Ми будемо рухатися далі. Хочу сказати, що в матчі ми непогано себе проявили в першому таймі. У першій половині матчу ми заслуговували забити хоча б один гол. Однак, на жаль, цього не сталося. Протягом всього поєдинку у нас були різні моменти. Були штанги, перекладини. Я вважаю, що ми непогано пресингували. Але в підсумку позначилося, що ми пропустили першими. Це дійсно нас зламало. Саме цей аспект гри ми будемо опрацьовувати надалі. Будемо вчитися знаходити вихід зі складної ситуації.

Ми вже бували в складних ситуаціях. Ми будемо рухатися далі і досягати потрібного нам результату. Цей поєдинок був для нас схожий на фінал. Ми готувалися до нього як до фіналу. Ми розуміли, наскільки це важливий для нас матч. Я вважаю, що ми були добре готові. Як я вже говорив, ми відмінно себе проявили в першому таймі, але потім нам не пощастило, все пішло не за нашим сценарієм. Проте, у нас залишається попереду ще один матч. У ньому ми і спробуємо вирішити задачу виходу з групи. «Реал» Мадрид не збирається здаватися. Ми будемо йти тільки вперед.

Я не можу сказати, що в сьогоднішньому матчі були якісь проблеми. Ми добре пресингували, створювали моменти, але нас підвела реалізація. І потім ми пропустили першими. Саме в цьому наша проблема. Мені здається, що моментів у цій зустрічі було цілком достатньо. Підводить саме реалізація. Можна сказати, що нам не щастить. Ми не можемо забити першими. Саме над цим ми будемо працювати».

Sport.ua публікує відео прес-конференції Зінедіна Зідана після матчу ЛЧ у Києві.

Оцініть матеріал
(171)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Виктор Марчук
Кто бы что не говорил, за кого бы не болел, но вчера было событие, которое будем вспоминать, на ряду с успехами Динамо в конце 90х в Барселоне. А если выйдут с группы, будет вообще отлично.
Правда Интер не простая команда, и группа интересна тем, что тактика решает все. Команды между собой играют по разному.
В группе Динамо такого нет, есть две сильных команды, и две слабых. И там понятно какой результат ожидать от сегодняшней игры. И все силы нужно выложить, и победить в последнем туре Ференцварош, чтоб остаться в кубке УЕФА
.
Sonnenaufgang
Реал уже не будет грозной силой без Роналду. Забивать некому. Это выравнивает силу всех команд в группе и это хорошо. Команда не должна зависеть от одного игрока.
DmS
Я конечно с трудом верю, в победу шахтера в Милане, но будет прикол, если интер и реал не выйдут из группы)
Ёкарный Бабай
20 раз сказал мы
Сергей Чёрный
Зидан забыл упомянуть систему VAR которая мешает Среалу выигрывать ЛЧ впринцепе как и Барселоне.
sergej55
Реалу не повезло с тобой.
Владимир Копяк
Я почему-то уверен, что Реал с Боруссией как минимум сыграет в ничью, а если нужно будет, то и выиграет. А то, что шахтеры с Донецка получат от Интера свою парочку или троечку я даже не сомневаюсь. Донецкая весна в 2021 году не состоиться.