Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 01 грудня 2020, 22:29
1079
0

Олексій ГАЙ: «Шахтарю втрачати вже нічого»

Колишній гравець «Шахтаря» - про майбутній поєдинок проти «Реала»

| Оновлено 01 грудня 2020, 22:29
1079
0
Олексій ГАЙ: «Шахтарю втрачати вже нічого»
Footboom. Олексій Гай

Екс-півзахисник «Шахтаря» Олексій Гай розповів про те, чого чекає від матчу п'ятого туру Ліги чемпіонів проти «Реала» (1 грудня):

- З огляду на ігрову кризу «Шахтаря», чи є у них шанси в матчі з «Реалом»?
- Переможний матч «Шахтаря» в Мадриді був показовим - у футболі все можливо. Так, не можна не погодитися, що «гірники» зараз знаходяться не в оптимальних кондиціях, і по грі видно - немає таких емоцій, а гравці виглядають трохи розгубленими. У будь-якому випадку повинне зіграти якесь самолюбство, і ті два негативних результати з «Боруссією» повинні мобілізувати хлопців, їм необхідно знайти мотивацію і сили, і гідно зіграти з «Реалом».

- Схоже, в першій грі з боку «Реала» була недооцінка свого суперника.
- Так, так воно і було. Тепер потрібно враховувати, що іспанці по-іншому підійдуть до цього поєдинку. «Реал» за цей час додав, гра стає більш цікавою, і показує, що вони знову набувають свою силу. І якщо є мінімальний шанс у «Шахтаря», то за нього треба боротися і вдома показувати максимальний результат. У будь-якому випадку втрачати вже нічого, потрібно кинути всі сили, і скористатися цим шансом.

- У таких матчах багато що залежить від правильної тактики ведення гри. Вона буде такою як в Мадриді: щільна оборона з швидкими контратаками через вільні зони?
- Важко передбачити, яку тактику і стратегію побудує Луїш Каштру. Головне - це навести порядок в обороні, усунути помилки, допущені в Німеччині, а діяти першим чи другим номером, покажуть події на полі. Так, у «Шахтаря» є швидкі гравці, але напевно «Реал» добре розібрав програний матч, і буде намагатися не залишати вільні зони для контратак «гірникам». Потрібно правильно дорожити м'ячем і вміло ним розпорядитися. Шанси завжди є. Хто міг припустити, що «Зоря» обіграє греків? Мало хто вірив, що наша збірна обіграє Іспанію. Але все це було. Тому бажаємо «Шахтарю» успіхів і нехай їм щастить.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.