Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 грудня 2020, 01:29
5044
2

Ференцварош — Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Команда Сергія Реброва зберігає шанс на вихід у Лігу Європи

| Оновлено 03 грудня 2020, 01:29
5044
2
Ференцварош — Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Ференцварош

У середу, 2-го грудня, відбудеться поєдинок 5-го раунду групового етапу Ліги чемпіонів, в якому угорський «Ференцварош» прийме каталонську «Барселону».

Що й казати, очки у Лізі чемпіонів підопічним Сергія Реброва даються дуже тяжко. Тільки в домашньому матчі з «Динамо» будапештська команда змогла вирвати нічию (2:2), всі інші поєдинки «Ференцварош» програв. Та і як тут не програти, якщо в суперниках такі футбольні зубри, як «Ювентус» і «Барселона»?

Особливо образливим для команди Реброва був другий матч із туринським клубом. До останніх хвилин тримався рахунок 1:1, але Альваро Мората все ж зумів принести перемогу своїй команді на другій доданій до другого тайму хвилині.

До слова, перший матч із «Барселоною» склався для «Ференцвароша» дуже невдало. Каталонці вдома розбили угорців з рахунком 5:1. І це при вилученні Піке на 68-й хвилині за рахунку 3:0... Що не завадило «блаугранас» відзначитися ще двічі.

Але сучасна «Барселона» — загадка для самої себе. У поєдинку з київським «Динамо» Рональд Куман виставив молодіжний склад і не прогадав, каталонці розбили українську команду з рахунком 4:0. Іспанська преса після цього співала дифірамби маловідомим гравцям «Барселони», але будь-який тренер підтвердить, що проблема молодих футболістів — у нестабільності виступів. На два успішних матчі приходиться один провальний. І добре, якщо не навпаки.

У матчі з «Ференцварошем» Куман дасть відпочити мінімум трьом гравцям основного складу — Коутіньо, Мессі і тер Штегену. Але молодь «блаугранас» вже довела, що вона здатна за себе постояти.

«Ференцварош», який, як і київське «Динамо», має в активі одне очко, продовжує битися третє місце в групі, яке дає право виступати в Лізі Європи. І кожен пункт тут воістину на вагу золота. Команда Реброва зробить все, щоб здобути у поєдинку з «Барселоною» хоча б нічию, але каталонці все ж виглядають явними фаворитами. Якщо не підведе молодь, гості доб'ються перемоги. Але якщо гра у «Барселони» не піде, «Ференцварош» цілком здатний розжитися такими важливими очками.

Орієнтовні склади:

«Ференцварош»: Дібуш — Ловренчич, Блазич, Фрімпонг, Двалі, Хейстер, Зубков, Шігер, Сомаліа, Узуні, Нгуен.

«Барселона»: Нето — Дест, Мінгеса, де Йонг, Фірпо, Бускетс, Пьянич, Трінкан, Педрі, де ла Фуенте, Брейтвейт.

 
  • 6.45
  • 4.68
  • 1.544
Сделать ставку
 
  • 6.00
  • 4.75
  • 1.53
Сделать ставку
 
  • 6.40
  • 4.60
  • 1.51
Сделать ставку

2 грудня, середа

«Ференцварош» — «Барселона»
Будапешт. Стадіон «Ференц Пушкаш». 22:00
Пряма трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Poltfut
Удачи Реброву и К
umnuy2
Сегодня Серёга покажет как надо играть против дублёров.
Нам будет стыдно