Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 01 грудня 2020, 13:47
5428
2

КРАВЦОВ: «Всі, хто перетинався з Бурттом у збірній, не хотіли з ним грати»

Капітан збірної України розповів про скандальне рішення стосовно натуралізованого американця

| Оновлено 01 грудня 2020, 13:47
5428
2
КРАВЦОВ: «Всі, хто перетинався з Бурттом у збірній, не хотіли з ним грати»
ФБУ

Центровий та капітан збірної України В’ячеслав Кравцов поділився своїми враженнями від виступу національної команди в матчах другого ігрового вікна кваліфікації Євробаскета-2022 проти Словенії та Австрії.

Також Кравцов пояснив, чому команда проголосувала проти залучення до збірної американця Стівена Буртта.

«Ми зіткнулися з такою стороною проведення цього турніра, коли ми заїхали до готелю в Словенії і жили за умов жорсткого карантину. Нас усіх розселили по одному, бачились тільки під час обіду чи командого збору. Нам не можна було навіть виходити з номерів та ходити один до одного. Була конкретна ізоляція, що тиснуло доволі сильно. Ми 5 чи 6 днів сиділи кожен у своїй кімнаті. Цим цей відбір і відрізнявся. Не знаю, як Словенія проводила цей збір, нам було важко.

Це вже триває протягом багатьох років, але до збірної завжди потрапляють хороші хлопці, з хорошими характерами та командним духом. Всі збираються та підтримують один одного, ніяких ізгоїв немає. Немає гравців з високою думкою про себе. Був у нас такий Буртт колись і багато людей не знає, що поводить він себе за межами майданчика некоректно та достатньо погано, я б сказав. Тому рішення, яке, як всі знають, було прийнято, це було колективне рішення і всі, хто з ним перетинався у збірній, працювати з ним не хотіли. А всі інші хлопці на позитиві відпрацювали збір та виконали поставлене завдання. 

Зрозуміло, що ми продовжуватимемо боротьбу за перше місце. У той же час зараз певні фантастичні результати видають інші збірні. В Європі фаворитів кидає з боку в бік, приїздять різні склади, хтось не в формі, хтось хворіє, когось не відпустили. Через це з’являється дисбаланс в Європі і тут важко розраховувати, що, вийшовши з першого місця, потрапиш на слабших суперників. Починається конкретна лотерея.

Відверто та чесно можу сказати, що виглядали в цих матчах ми не дуже. Я намагаюся зрозуміти, в чому причина. Зрозуміло, що ми розбираємо взаємодії, тут завжди є нюанси, але сам темп гри у нас помітно впав. Впала агресивність. Складно все це пов’язувати з ізоляцією, можливо вона так позначилась, але мені здається, що завжди потрібно битися та не варто себе берегти. Тож у цих матчах ми свій максимум не показали, залишається лише знайти, як його витиснути», - сказав Кравцов.

Джерело ФБУ
Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Это идёт вразрез с практикой стояния на одном колене)))