Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2020, 15:09
1628
0

В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Динамо, Шахтар і Зоря зараз сильно перевантажені»

Спеціаліст назвав проблеми лідерів чемпіонату України

| Оновлено 30 листопада 2020, 15:09
1628
0
В'ячеслав ГРОЗНИЙ: «Динамо, Шахтар і Зоря зараз сильно перевантажені»
ФК Арсенал-Київ. В'ячеслав Грозний

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний прокоментував матчі 11-го туру УПЛ. Нагадаємо, що «Динамо» обіграло «Ворсклу» (2 0), «Шахтар» - «Дніпро-1» (1:0), а «Зоря» розгромила «Минай» (3:0).

«Всі наші учасники єврокубків в 11-му турі виграли, але далися їм ці перемоги непросто. «Динамо», «Шахтар» і «Зоря» сильно перевантажені. У цих командах зараз немає тренувальної роботи. Каштру сказав, що нині він не тренер, маючи на увазі, що його команда не тренується в класичному розумінні цього слова. Каштру, Луческу і Скрипник на даний момент займаються відновленням, психологією, управлінням, педагогікою, ну і, звичайно, чуття включають.

«Дніпро-1» та інші команди, які не беруть участь у єврокубках, помітно свіжіші за лідерів. Вони ведуть повноцінний тренувальний процес. Але, в кінцівці матчу забивають не дніпряни, а «Шахтар» - Тете використовує помилку господарів поля. Це великий стрес для гірників, божевільна втома. Програвати в єврокубках за сумою двох матчів 0:10 - це дуже б'є по самолюбству, особливо молодих хлопців. І тим не менше, «Шахтар» наполегливо йде обраним шляхом, вирішивши дати можливість своєї молоді обігратися в Лізі чемпіонів. Це дуже важливо, і скоро такі молоді хлопці, як Тете, Майкон, Додо, Матвієнко та інші, виростуть в майстерності і зможуть вирішувати найсерйозніші завдання».

У першому таймі матчу «Минай» - «Зоря» гра була рівною. Однак відразу після перерви команда Віктора Скрипника за рахунок класу, досвіду і везіння швидко вирішила долю зустрічі, забивши тричі. Але це виняток із правил. У цьому сезоні «Зоря» вже не стане так званою третьою силою. Вона втратила чимало класних і потрібних футболістів, замінити яких непросто. Зараз, схоже, Скрипнику вдалося стабілізувати мікроклімат в колективі, гра «Зорі» дається, що підтверджують великі перемоги над АЕКом і «Минаєм». Попереду у «Зорі» зустріч з «Лестером», і я б, на місці тренера, дав можливість зіграти проти клубу АПЛ іншим хлопцям», - сказав Грозний.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.