Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2020, 01:17
2228
0

КОСТИШИН: «Побудували такий гарний стадіон, а вболівальників не пускають!»

Головний тренер «Колоса» підвів підсумки нічийного матчу проти «Десни»

| Оновлено 30 листопада 2020, 01:17
2228
0
КОСТИШИН: «Побудували такий гарний стадіон, а вболівальників не пускають!»
ФК Колос Ковалівка. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин підбив підсумки нічийного матчу 11-го туру УПЛ проти «Десни» (1:1):

«Я вважаю, що результат закономірний. Я думаю, ми не виглядали сильнішими за «Десну». Рівна гра, може з територіальною перевагою «Десни». Але ми це свідомо зробили. Це тактичне завдання, тому що нам важкувато було проти атакувальних гравців суперника, вони сильні в плані обіграшу один в один. І нам потрібна була підстраховка, тож ми намагалися більше грати у середній зоні і нижче.

Хочу похвалити свою команду за цю гру, адже сьогодні була інша команда, не та, яка грала у Полтаві. Вони були схожі на самих себе. Адже після «Ворскли» у нас була розмова на підвищених тонах. Головне – відношення. Сьогоднішньою грою ми повернули те, чим славиться «Колос» – характер.

У системі VAR якась справедливість є, але арбітр йде дивитися один момент, як раптом там з’являється вже інший момент. Я не хочу багато коментувати, якщо і там, і там було порушення, то виходить все було за правилами. Якщо м’яч влучив у руку, яка була вище свого плеча, то які питання по пенальті?

Завтра ми вирішимо, хто буде грати у Вінниці в кубковому матчі. Подивимося – у нас зараз кубок, потім «Олександрія», потім «Динамо». Але все ж таки для нас кубок – це дуже важливий турнір. Вигравай чотири матчі – і ти у єврокубках. Виграти потрібно чотири фінали.

Але я зараз про інше хочу сказати – чому ми граємо без вболівальників? Я не можу цього зрозуміти. У Палаці «Україна» – аншлаг. Меладзе приїжджає з Росії і дає концерти в Києві, і там аншлаг. «Ліга Сміху» з глядачами. Там у закритих приміщеннях відбуваються концерти з глядачами, а на відкритому повітрі на стадіонах не дозволяють присутність вболівальників. Немає логіки! Де здоровий глузд? Мені хотілося про це сказати, тому що дивлюся в Ютубі концерт – там на першому рядку в масках, а далі всі без масок. І це мене обурює.

Чому на стадіони не можна пускати якусь кількість глядачів? Побудували такий гарний стадіон, а вболівальників не пускають. Коли «Колос» проводив матчі з обмеженою кількістю вболівальників, то жодних нарікань не було. Всі сиділи через два-три сидіння, за медичним протоколом. Ці питання повинна наша УАФ піднімати. Вони у нас головні у цьому питанні. Просто всі мовчать, а мені неприємно – чому одним можна, а іншим не можна? Я пішов купити батарейки в «Ельдорадо», а там на Чорну Пятницю людей тьма-тьмуща, я пішов звідти. Ось вам і карантин. А на стадіон не можна вболівальникам приходити» 

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Зорі: «Було видно, що суддя хотів допомогти Шахтарю»
Футбол | 18 квітня 2024, 18:45 23
Тренер Зорі: «Було видно, що суддя хотів допомогти Шахтарю»

Младен Бартулович – про матч проти «Шахтаря»

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.