Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 27 листопада 2020, 17:34
5722
1

Олег ВЕНГЛІНСЬКИЙ: «Грецька преса зрівняє Шахова з землею»

Спеціаліст поділився думкою про перемогу української команди в Лізі Європи

| Оновлено 27 листопада 2020, 17:34
5722
1
Олег ВЕНГЛІНСЬКИЙ: «Грецька преса зрівняє Шахова з землею»
АЕК. Євген Шахов

Відомий у минулому футболіст Олег Венглінський прокоментував перемогу «Зорі» над АЕКом (3:0) в матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи.

«У світлі невдач в Лізі чемпіонів «Динамо» і «Шахтаря», рахунок в матчі «Зорі» був немов бальзам на душу. Тим більше, що перед цією грою були великі побоювання за результат, враховуючи очний матч «Зорі» і АЕКа в Запоріжжі. Хоча в глибині душі я все-таки сподівався на одну дуже негарну рису греків. Коли вони в першому матчі спокійно обіграють суперників, у них з'являється самовпевненість. Три очки в домашньому поєдинку АЕК записав собі ще до початку гри - не в останню чергу завдяки вболівальникам і пресі, які в один голос твердили про чергову впевнену перемогу своєї команди.

Неприємно, звичайно, що червону картку заробив наш співвітчизник, кандидат у збірну України. Але на полі друзів немає. Жені не позаздриш, оскільки, грецька преса зрівняє його з землею (посміхається).

«Зорю» же можна тільки привітати із заслуженою перемогою. Я радий, що луганчани причесали греків. Думаю, в Афінах надовго запам'ятають цю українську команду, оскільки з таким великим рахунком АЕК вдома не програвав вже дуже давно.

Перш за все було видно, що команда Віктора Скрипника сильно заряджена на результат. Напевно, луганчани і самі на себе були злі, що стільки часу не могли взяти очки на євроарені. У минулому матчі колективна гра «Зорі» була на високому рівні. Знову ж, вилучення Шахова зіграло чи не вирішальну роль у поєдинку. Після цього греки перебудуватися не змогли. А українському тренерському штабу, який врахував всі попередні помилки, залишається тільки поаплодувати, вони добре розібрали лідерів греків. Той же Лівайя залишився на голодному пайку, луганчани щільно діяли в середині поля, що не дало господарям швидкості. «Зоря» зараз намагається грати в інший футбол, не в той, який вона демонструвала в минулому сезоні, маючи в складі Русина, який, як метеор вривався до штрафного майданчику суперника, реактивних крайніх захисників Михайличенка і Тимчика. Зараз команда намагається діяти більше комбінаційно, з триманням м'яча, з позиційними атаками», - сказав Венглінський.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pavelgorov
Зорька красавцы!