Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 листопада 2020, 19:50
1021
0

Манчестер Сіті - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Городяни» повинні покращувати своє турнірне становище

| Оновлено 28 листопада 2020, 19:50
1021
0
Манчестер Сіті - Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
premierleague.com

У суботу, 28-го листопада, в Манчестері на стадіоні «Етіхад» відбудеться поєдинок десятого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Сіті» прийме «Бернлі».

Останні результати «Манчестер Сіті» в чемпіонаті Англії залишають бажати кращого, тому для того, щоб залишатися в боротьбі за чемпіонство їм відступати вже не можна. Також можна розраховувати на вихід в основному складі українця Олександра Зінченка, який поступово набирає форму.

"Манчестер Сіті"

Команда Олександра Зінченка поставила себе в дуже незручне становище. На даний момент підопічні Хосепа Гвардіоли мають в своєму активі лише 12 очок і відстають від лідерів - «Тоттенхема» і «Ліверпуля» - на цілих вісім пунктів. Останні дві гри «Манчестер Сіті» не зміг виграти якраз у лідерів, зігравши внічию з «Ліверпулем» і програвши "Тоттенхему". У підсумку старт нового сезону для «городян» всі вважають провальним. Якщо подивитися на різницю м'ячів - 10:11 - то з цим не можна не погодитися.

Зате в Лізі чемпіонів у «Ман Сіті» все топово. Серед тижня «городяни» вдруге здолали «Олімпіакос» і достроково вийшли в 1/8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу. Правда, в групі з «Порту», ​​«Олімпіакосом» і «Марселем» по-іншому і бути не могло. У Лізі чемпіонів різниця у команди Гвардіоли зовсім інша - 10 забитих і лише 1 пропущений.

Лазарет у «Манчестер Сіті» практично порожній. Не зіграє в цій грі тільки Натан Аке. Під питанням участь у поєдинку також Серхіо Агуеро, але він вже виходив на заміну в матчі Ліги чемпіонів, тому здається, що вийде на поле і зараз.

«Бернлі»

«Бордові» виглядають в поточному сезоні не дуже. Команда Шона Дайча забила лише чотири м'ячі, а першу перемогу здобула лише в минулому турі. «Бернлі» мінімально здолав «Кристал Пелас», що дозволило команді набрати п'ять очок і піти із зони вильоту. До цього «Бернлі» зміг набрати очки тільки в матчах проти «Вест Бромвіча» і «Брайтона», розписавши з ними «сухі» мирові.

За підсумками минулого сезону команда з Бернлі посіла високе для себе десяте місце, однак зараз уже з упевненістю можна сказати, що нинішній чемпіонат стане для «бордових» складнішим і вони будуть боротися за збереження прописки в еліті.

Перед грою з «Манчестер Сіті» у «Бернлі» дві втрати. Це давно травмований Джек Корк і Дейл Стівенс, який отримав пошкодження в кінці жовтня.

Історія зустрічей

У цьому сезоні команди вже зустрічалися між собою в рамках 1/8 фіналу Кубка англійської ліги. «Манчестер Сіті» впевнено переграв «Бернлі» на виїзді з рахунком 3:0.

У минулому сезоні «городяни» також двічі розгромили «бордових». Останній раз «Бернлі» вдавалося забрати очки у «Манчестер Сіті» 3 лютого 2018 року, коли суперники зіграли внічию 1:1.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Зінченко, Ляпорт, Діаш, Вокер, Де Брюйне, Родрі, Сілва, Марез, Стерлінг, Агуеро.

«Бернлі»: Поп, Лоутон, Тарковськи, Мі, Тейлор, Гудмундссон, Вествуд, Браунхілл, МакНіл, Вуд, Родрігес.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку впевнену перемогу здобудуть господарі і ставимо П1 від Parimatch.

28 листопада, субота

«Манчестер Сіті» – «Бернлі»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 3:0
 
  • 1,17
  • 8,00
  • 17,22
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.