Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 25 листопада 2020, 23:38
1366
15

СКРИПНИК: «Ми приїхали до Афін не для того, щоб подивитися місто»

Головний тренер «Зорі» розповів про свої відчуття перед матчем Ліги Європи

| Оновлено 25 листопада 2020, 23:38
1366
15
СКРИПНИК: «Ми приїхали до Афін не для того, щоб подивитися місто»
ФК Зоря. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник розповів про свої відчуття перед матчем Ліги Європи проти клубу АЕК, який пройде 26 листопада:

- Будь-яка гра, яка буде, це звичайно ж можливість себе проявити, зіграти якісно. Після поразки вдома - шанси на вихід з групи дуже малі, але кожна гра - це виклик для хлопців, ми хочемо поборотися і показати себе на вищому рівні. Ми граємо на виїзді, але ми налаштовуємося тільки на перемогу.

Ми не граємо щороку в єврокубках, але кожен виступ, повторюся, – це можливість себе проявити, себе показати, порівняти себе з відмінними командами, які так само з нами виступають. Нова гра – це виклик для гравців основи і молодих хлопців.

- Після матчу, який зіграний в Запоріжжі, пройшло вже 3 тижні, ви напевно, вже більш ніж детально вивчили всі аспекти і помилки. Чи є поправки, дивлячись на той матч та на завтрашню гру?

- Звичайно, вони є. Грубо кажучи, завтра у нас буде другий тайм протистояння, перший ми програли. Знову ми, на жаль, граємо без глядачів. Ми збираємося показати гру кращу, ніж вона була в Запоріжжі, ліквідувати ті помилки, які були. Тепер ми знаємо більш детально суперників, але і вони нас змогли вивчити детальніше. Під час паузи ми все розбирали, займалися поліпшенням моментів і гри. Тільки завтрашня гра покаже «що до чого».

- Завтра, природно, буде зовсім інша гра, починаючи з того, що вона виїзна. Якщо вам вдасться перемогти, що крім трьох очок ви винесете від цієї гри? Тренер АЕК сказав, що це вже буде заключна гра за можливостями, як для «Зорі», так і для них, для греків це останній шанс зачепитися за вихід з групи.

- Ми приїхали до Афін не для того, щоб подивитися прекрасне місто, зіграти на відмінному стадіоні і поїхати додому ні з чим. Завтра ключова гра, ми хочемо поповнити свою турнірну таблицю максимумом з завтрашньої гри. Граєш не щороку проти таких сильних європейських команд. Ми до цього прагнули, ми зараз тут для того, щоб показувати хороший футбол і головне результат.

- Побачили ми, що не в повному складі команда прилетіла до Греції, є невеликі кадрові проблеми, розкажіть про них.

- Ми завжди хвилюємося, коли здаємо тести на коронавірус, зараз жахливе становище в світі, та й в Україні. Практично в кожній команді є інфіковані, хоч навіть і була інформація, що і нас це торкнулося, але таке сталося лише в дублюючому складі. А ті хлопці, які залишилися вдома - у них просто банальні травми. Дмитро Хомченовський і Ловро Цвек потягнули м'язи. Але не думаю, що вони надовго випали зі складу, хоча, проте, прикро, що таке трапляється. Але у нас вистачає людей: 17 польових, 3 воротарі. Потрібна кількість гравців є, всі готові завтра виступити.

- Після минулого поєдинку які зміни відбулися в команді, коригування для того, щоб команда була готова завтра зіграти інакше.

- Це повсякденна робота всіх спортсменів – аналізувати свої ігри, завжди шукаєш інші можливості і поліпшення. Так що це процес, який не припиняється, і кожну гру можна порівняти з іспитом, ми 3 тижні наполегливо до нього готувалися, і подивимося завтра, наскільки добре ми його здамо.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Віталій Ткачук
Щось подібне від Скрипника я читав 3 тижні тому. Всі пам'ятають чим це закінчилось. Звичайно, хотілося б перемоги, та ще й три поспіль , але суперники напевно будуть проти.
VAD
Много слов, перед каждым матчем необоснованные амбиции, балаболы...
Артур Смайл
4-0, даже не буду смотреть этот матч, всё уже понятно.
zac1310
Мы приехали в Афины не для того, чтобы посмотреть город
______
а для того, чтоб получить в свои ворота 4 банки,как старшие собратья
Mac_Gyver
Ну, можно ещё покупаться, попить местные вина.
an52
Та тут взагалі рахунок вгадати не важко - 3 : 0 або 4 : 0. Якщо Зоря хоча б один гол розмочить, це вже буде дивом
kot_sumy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vladimirpa12
если проиграете-то вы приехали еще и для того-чтобы вас поимели
vladimirpa12
бездари-верните Вернидуба!!!