Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 04:27
6638
8

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Динамо складно розраховувати на щось в такій групі»

Тренер киян дав коментар після поразки з великим рахунком у Лізі чемпіонів

| Оновлено 25 листопада 2020, 04:27
6638
8
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Динамо складно розраховувати на щось в такій групі»
fcdynamo.kiev.ua

Наставник «Динамо» Київ Мірча Луческу прокоментував поразку 0:4 в матчі Ліги чемпіонів проти «Барселони».

«Перший тайм був трохи кращим, мали кілька моментів біля воріт суперника. При більшій частці удачі могли забити. Однак у другому таймі «Барселона» показала свій рівень. Я розумію, що гравці такої вартості не могли не зробити різницю - в класі, в швидкості, в мисленні на полі. Як тільки пропустили перший гол - опустили руки і перестали вірити в себе. Не розумію, чому. Дуже незадоволений тим, що в рідкісних контратаках у нас був відсутній останній пас. Але ця молода «Барселона» нас переграла. Їх було неможливо зупинити».

«І удача була на їхньому боці, забили з першого моменту. А після другого гола ми вже не грали. І що мене засмутило, так це те, що ми програвали єдиноборства. Пенальті? У мене багатий досвід, і я знаю, що в таких іграх судді зазвичай стають на бік сильнішого. Я вважаю, що це пенальті був на Вербичу. На виїзді нам не дали пенальті на Буяльському. Не ображаюся, бо знаю - допомагають найсильнішим. Судді беруть сторону великих клубів, це не новина. Але заслужена перемога «Барселони».

«Мені не сподобалося, що з таким рахунком програли, повинні були боротися до кінця. З самого початку було складно розраховувати на щось в такій групі з «Ювентусом» і «Барселоною». Було ясно, за що ми будемо боротися. Тепер важливо, щоб після коронавірусу всі повернулися і відновилися. Хотілося б, щоб цей період швидше пройшов», - сказав Луческу в коментарі Футбол 1.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
mayakovskiy2
Началось нытье))) Скоро шапки начнут летать.
Pavlo Pasichnyk
Без майстерності , натхнення , жаги до перемоги , віри та Патріотизму — не бачити величних перемог ... На превеликий жаль , такі реалії сучасного Українського спорту та УКРАЇНИ в цілому ...
Lion
«Динамо сложно рассчитывать на что-то в такой группе»
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Это что нужно было сыграть 4 игры чтобы это понять.
Адекватные люди это поняли после жеребьёвки!
Brian
Интересно какая группа в ЛЧ должна попасться Динамо, что бы они могли на что то расчитывать? И если бояться играть с сильными клубами, смысл вообще к чему то стремиться? А если бы не дай Бог прошли в 1\8, так что, на поле не выходить потому что там соперник ещё сильнее чем в группе? Мне кажеться Луческу пытаеться оправдать несостоятельность Суркиса как президента и хозяйственника.
Bogdan Plisyuk
Мирча, гонять их нужно , а не жалеть. Снова расслабили булки игрочишки. Гонять и еще раз гонять !!!!
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Odin
Ну что, карета постепенно превращается в цыганскую тыкву? Адептов секты Мирчи Чудотворца становится меньше , а дифирамбы становятся тише?) громких речей аля «наконец-то нормальный тренер, а не динамовское сердце! Как за месяц изменил команду!» уже не слышно. Все чаще разноситься «ну а что он может сделать без нормальных трансферов? Суркис денег не даёт». Че у нас по результатам? Калитка в ЛЧ и героическая борьба с Ребровым за ЛЕ? Это успех! Оперируя цыганскими аргументами «Трансферная стоимости Ференцвароша в столько же раз меньше стоимости ДК, как и стоимость ДК меньше Барсы». Но это не мешает Реброву на равных играть с ДК, а вот Цыганеску это считает весомым аргументом.
Текущее первое место в УПЛ? За счёт того, что у шахты 5 ничьих в 10 матчах. Это личная заслуга Мирчи? Личку слил кротам в одни ворота.
Остаётся Суперкубок. У Хацкевича их 2.
Короче, спасибо Суркисам и Мирче за возрождённой Величие!