Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 19:17
980
0

Аякс - Мідтьюлланн. Анонс та прогноз на матч Ліги чемпіонів

Амстердамцям належить підтвердити свої амбіції на потрапляння до плей-оф

| Оновлено 25 листопада 2020, 19:17
980
0
Аякс - Мідтьюлланн. Анонс та прогноз на матч Ліги чемпіонів
UEFA

У середу, 25 листопада, на стадіоні «Йохан Кройф Арена» місцевий «Аякс» прийме гостей з Данії - команду «Мідтьюлланн». Зустріч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

«Аякс»

Команда Еріка тен Хага почала поточний груповий етап Ліги чемпіонів з рук геть погано. У 1-му турі вона на своєму полі програла «Ліверпулю» (0:1), після змогла привезти з Італії із зустрічі з «Аталантою» нічию 2:2. В результаті з одним турнірним балом після двох матчів «Аякс» опинився перед простим вибором - або все у майбутніх двох поєдинках із «Мідтьюлланном», або в результаті нічого, пов'язаного із плей-оф, у квартеті D.

З першою частиною завдання «аяксіди» з честю впоралися - в гостьовому матчі 3-го туру вони перемогли данців з рахунком 2:1. Тепер необхідно домогтися других 50%. Для «Аякса» - це задача з посильних, адже команда буде грати в рідних стінах. У цьому сезоні у всіх турнірах вона на своєму полі програла лише мерсисайдцям, а в інших п'яти поєдинках здобула п'ять перемог із загальним рахунком 20:3. На «Йохан Кройф Арені» по черзі впали «Валвейк» (3:0), «Вітесс» (2:1), «Херенвен» (5:1), «Фортуна» (5:2) та «Хераклес» (5:0), який був розбитий минулого вікенду.

У таблиці чемпіонату Нідерландів підопічні тен Хага відчувають себе в міру комфортно. Вони посідають перше місце, набравши 24 очки після 9-ти турів. В пасиві у команди тільки одна поразка при восьми перемогах. Найближчого переслідувача - «Фортуну» - амстердамці випереджають на два пункти.

Згідно з офіційними даними, проти данців точно не зможе зіграти Кудус, а ось участь у поєдинку Классена, Мазрауі та Лабіада під питанням, як, втім, і Антоні.

«Мідтьюлланн»

Датська команда поки впевнено пасе останніх в таблиці групи D, зазнавши три поразки у трьох поєдинках із загальним рахунком 1:8. Уже в першому поєдинку турніру її в рідних стінах принизила «Аталанта» (0:4). У другому турі, в цілому, із честю «Мідтьюлланн» проявив себе на «Енфілді» у Ліверпулі - 0:2. Ну, а далі була вже згадувана гра з «Аяксом» на полі рідної «МСХ Арени» у Хернінгу та поразки в ній з рахунком 1:2. Виходячи з наявних у данців результатів, майбутня зустріч з «Аяксом» - це, по суті, заключна можливість у команди зачепитися за шанс на потрапляння у плей-оф Ліги Європи.

На відміну від ситуації у Європі, на національній арені у підопічних Бріана Пріске все в ажурі. Поразку від «Аякса» команда закрила домашнєю великою перемогою над «Копенгагеном» (4:0) в черговому турі Суперліги. Далі «Мідтьюлланн» спокійно вийшов до 1/8 фіналу Кубка Данії, обігравши на виїзді клуб «Кеге» з Першого дивізіону (1:0). Минулого вікенду «вовки» зробили візит до «Орхуса» та здобули перемогу з рахунком 2:1. Таким чином, у таблиці чемпіонату Данії «Мідтьюлланн» впевнено дивиться на конкурентів згори донизу - він перший, маючи 19 очок, що на один пункт більше, ніж у «Сеннерьюска» та «Бреннбю».

Щодо нинішнього кадрового потенціалу команди, то є питання лише щодо участі у поєдинку Ріїсе та Евандера.

Особисті зустрічі команд

У 3-му турі поточної Ліги чемпіонів команди з'ясували відносини між собою вперше в історії. Нагадаємо, голи Антоні на 1-й хвилині зустрічі та Тадича на 13-й дозволили «Аяксу» в результаті одержати виїзну перемогу - 2:1. У складі «Мідтьюлланна» автором гола престижу на 18-й хвилині став Дрейєр.

Орієнтовні склади команд:

«Аякс»: Онана, Тальяфіко, Блінд, Схюрс, Мазрауі, Гравенберх, Мартінес, Еккеленкамп, Промес, Тадич, Антоні.

«Мідтьюлланн»: Андерсен, Коолс, Святченко, Шольц, Пауліньо, Оньєка, Каюсте, Дрейер, Сісто, Мадсен, Каба.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальноюставкою на цей матч буде перемога господарів з коефіцієнтом 1.31 по лінії Parimatch.

25 листопада, середа

«Аякс» - «Мідтьюлланн»
Амстердам. Стадіон «Йохан Кройф Арена». Початок - о 22:00
Пряма трансляція - Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:0

 

 
  • 1,31
  • 6,51
  • 9,60
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 18
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.