Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 листопада 2020, 04:30
4495
0

Динамо – Барселона: прогноз на матч Максима Калініченка

Гра відбудеться 24 листопада

| Оновлено 24 листопада 2020, 04:30
4495
0
Динамо – Барселона: прогноз на матч Максима Калініченка
ФК Динамо Київ

У вівторок, 24 листопада, «Динамо» зіграє матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Барселони». Прогноз на матч зробив екс-гравець збірної України Максим Калініченко.

«Тут начебто фаворит заздалегідь ясний. За всіма статтями «Барселона» повинна перемагати в цьому матчі. Куман буде грати майже другим складом з «Динамо». І навіть якщо б у киян вся основа була в строю, фаворитами б все одно залишалися каталонці.

Але зараз у «Динамо» багато втрат. Багато гравців під питанням. Зате і «Барселона» зіграє без Мессі. Йому дали відпочинок. Уже деякий страх і психологічний бар'єр українцям у зв'язку з цим не потрібно буде долати. Суперник грає без свого лідера і одного з кращих гравців світу на даний момент.

Однак не все так райдужно у «синьо-гранатових». В ЛЧ у них вийшло домогтися трьох перемог, не найлегших причому. Зате ось в домашньому чемпіонаті у команди Кумана великі проблеми. Застрягли вони там в середині таблиці і давно не можуть піднятися і потрапити хоча б до п'ятірки Ла Ліги.

У зв'язку з цим виникає питання, наскільки сильно буде мотивована «Барселона» в цій грі? Ймовірно, битися до останнього вона не стане. Куман, думаю, дуже боїться втратити ще хоч кого-небудь.

«Барселона» в цій грі буде без Мессі, без мотивації і з довгим списком травмованих. Це говорить про те, що у «Динамо» є реальний шанс. Думаю, команда Луческу не упустить можливість роздобути три очки в такій важливій грі.

У себе вдома кияни в стані помотати нерви навіть «Барселоні». Вже, в принципі, не в новинку їм буде грати молодим складом. Навіть в Іспанії «Динамо» дало непоганий бій «Барселоні». Її тоді, по суті, врятував тільки Тер Штеген», - сказав Калініченко.

Матч групового етапу Ліги чемпіонів «Динамо» - «Барселона» відбудеться у вівторок, 24-го листопада, о 22:00 за київським часом.

Джерело vseprosport.ru
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.