Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
|
1119
0

Тоттенхем - Лудогорець. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Повторна зустріч фаворита і аутсайдера

Тоттенхем - Лудогорець. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
lapelotita.com

У четвер, 26-го листопада, в Лондоні на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» відбудеться поєдинок четвертого туру групового етапу Ліги Європи, в якому «Тоттенхем» прийме «Лудогорець».

Протистояння з явним фаворитом і явним аутсайдером. Шансів у гостей, відверто кажучи, дуже мало. Єдине, що може допомогти болгарам - це недооцінка суперника або кардинальна ротація складу англійцями.

«Тоттенхем»

«Шпори» в поточному сезоні радують уболівальників. Підопічні Жозе Моурінью в матчі останнього туру англійської Прем'єр-ліги переграли «Манчестер Сіті» і очолили турнірну таблицю чемпіонату Англії. Після дев'яти турів в активі лондонців 20 очок - стільки ж і у чинного чемпіона «Ліверпуля». Вже багато хто говорить, що руку Моурінью видно неозброєним оком, він створив боєздатну команду, яка здатна боротися за трійку найсильніших.

У Лізі Європи у «шпор» теж все під контролем. «Тоттенхем» виграв у ЛАСКа і «Лудогорця», але програв «Антверпену». Поки в групі J тривладдя, але все одно англійський клуб залишається головним претендентом на перше місце і вихід з групи. Здається, що перешкодити «Тоттенхему» вийти з групи може тільки він сам, якщо відмовиться від боротьби за ЛЄ на користь Прем'єр-ліги.

Під питанням участь в цій грі захисників Тобі Алдервейрелда, Метта Дохерті і Яфета Тангангі, а також хавбека Еріка Ламели.

«Лудогорець»

Команда Станіслава Генчева знову не має рівних в чемпіонаті Болгарії. «Орли» зараз лідирують у турнірній таблиці, випереджаючи «Локомотив» з Пловдива на два очки і маючи матч в запасі. На вихідних колектив з Разграда не грав. 11 листопада в «Лудогорця» був виявленей ​​спалах коронавірусу. Відразу 12 представників клубу підхопили хворобу. Так що перед грою з «Тоттенхемом» виникає питання, яким буде склад, хто готовий грати, хто - ні.

У Лізі Європи у болгарської команди і так суцільні проблеми. «Орли» практично втратили шанси на вихід з групи, оскільки програли всі три стартові матчі. Тепер для того, щоб на щось розраховувати, «Лудогорцю» потрібно перемагати не тільки «Тоттенхем», а й в інших двох поєдинках. Дуже складна місія для Станіслава Генчева і його команди.

Історія зустрічей

5 листопада в Разграді в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи суперники провели єдиний очний поєдинок. Він завершився з рахунком 3:1 на користь «Тоттенхема». На голи Харрі Кейна, Лукаса і Джовані Ло Чельсо господарі відповіли лише голом престижу від Клаудіо Кешеру.

Орієнтовні склади:

«Тоттенхем»: Харт, Девіс, Дайєр, Ор'є, Родон, Сіссоко, Хейбьєрг, Бейл, Лукас, Бергвейн, Кейн.

«Лудогорець»: Ілієв, Ікоко, Терзієв, Вердон, Недялков, Йорданов, Сантана, Маню, Янков, Олівейра-Соуза, Кешеру.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цьому поєдинку впевнену перемогу здобудуть господарі і ставимо П1 з форою (-1,5) від Betandyou.

26 листопада, четвер

«Тоттенхем» – «Лудогорець»
Лондон. Стадіон «Тоттенхем Хотспур». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалах «Футбол 3» та «Megogo»
Прогноз Sport.ua — 3:0

.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.