Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 25 листопада 2020, 02:37
25487
103

Динамо – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Синьо-гранатові» зіграють без Мессі і це шанс для «Динамо»

| Оновлено 25 листопада 2020, 02:37
25487
103
Динамо – Барселона. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК Динамо

Команда Луческу потрапила в справжню коронавірусну м'ясорубку: хтось ледь оклигав від COVID-19, а хтось тільки підхопив вірус. Загалом, про оптимальний склад Мірчі Луческу не доводиться навіть мріяти. Втім, так уже виходить у румунського фахівця в «Динамо», що практично протягом всієї його київської каденції зібрати бажане стартове поєднання не виходить: спочатку дошкуляв травмопад, тепер ось коронавірус.

Однак потрібно віддати належне і Луческу, і його підопічним: незважаючи на всі проблеми, а вони дійсно серйозні, «Динамо» стоїчно тримає удар. У минулому турі чемпіонської Ліги знекровлені динамівці дали справжній бій на «Камп Ноу». Якби не стартовий провал та невміння реалізовувати свої численні моменти, «біло-сині» напевно б поїхали зі столиці Каталонії з очками. Але в підсумку поїхали з мінімальною поразкою 1:2, яка турнірних балів не додала. Хоч і додала компліментів від іспанської преси.

Проте, перед поєдинком у відповідь проти «блауграни» в активі «Динамо» - всього одне очко, здобуте на виїзді з «Ференцварошем». Якщо динамівцям у вівторок не вдасться перемогти «Барсу», а в паралельному поєдинку «Ювентус» здолає команду Сергія Реброва, кияни втратять шанси на вихід в плей-оф ЛЧ.

Хоча, відверто кажучи, ще перед початком групового турніру не особливо вірилося, що «Динамо» може нав'язати «Барсі» і «Юве» боротьбу. Не нав'язало. Радше за все, киянам потрібно розіграти «четвертого зайвого» з «Ференцварошем».

Однак це аж ніяк не означає, що динамівці не дадуть бій «Барсі». Дадуть, як пити дати, дадуть. До поєдинку проти команди Мессі команда Луческу підходить хоч і з кадровими проблемами, але в досить непоганому настрої. «Біло-сині» в минулий вік-енд в рамках чемпіонату України в досить спокійному режимі здолали на виїзді «Інгулець» 2:0 і зміцнили своє лідируюче становище: відрив від «Шахтаря», що йде на другому місці, - три очки. Гра проти «Барселони» для нинішнього «Динамо» - це не тест на профпридатність, адже всі розуміють, що суперник вище за класом. Це скоріше можливість показати, що і ми не ликом шиті. Напевно, це як раз той випадок, коли підвищена мотивація і характер можуть перевершити академічність, а то і майстерність. Ну правда ж, за можливу поразку від все ще однієї з кращих команд Європи тобі ніхто не дорікне, але от якщо ти цій самій команді даси бій, а то і відбереш очки, зможеш тиждень спочивати на лаврах (як «Шахтар» після перемоги в Мадриді). І напевно матимеш фору в протистоянні з «Фраді» за третє місце.

Вочевидь, проти «Барси» зіграють ті футболісти, хто виходив в Кропивницькому проти «Інгульця»: навряд чи хтось із хворих зможе так оперативно відновитися. Тому дискусійним моментом щодо стартового складу «Динамо» може бути лише позиція форварда. Кого вибере Луческу: Супрягу чи Вербича? З одного боку, словенець вміє майже з нічого створювати небезпечні моменти, але з іншого - проти «Барси» стала б у пригоді висока швидкість українця. Припустимо, що в стартовому складі вийде саме Влад.

Суперник «Динамо» не має схожих кадрових проблем, проте все одно нинішню «Барселону» прийнято називати не інакше, як «кризова». І в цьому точно щось є. Ігрові проблеми команди Кумана було видно і в першому поєдинку проти «Динамо», і в останніх матчах у чемпіонаті Іспанії. Перед візитом до Києва каталонці зіграли на «Ванда Метрополітано» принциповий поєдинок проти «Атлетіко». І зіграли невдало: і за рахунком, і за грою. Поразка 0:1, без проблисків надії. Мессі не біжить, Грізманн не забиває, Куман вдає, що у нього в запасі ціла вічність. Загалом, дуже сумна картина для шанувальників «блауграни»: лише дванадцяте місце в Ла Лізі. Коли таке було...

Ситуація ускладнилася і травмами основних гравців. У лазареті до Фаті приєдналися Піке (травма коліна) і Роберто (травма стегна). Ця трійця проти «Динамо» не зіграє. Під питанням участь в матчі і Бускетса, у якого проблеми з коліном. Так що Куману теж належить гарненько поламати голову щодо стартового складу.

Але головна, точніше, знакова втрата «Барселони» - відсутність Лео Мессі. За словами Кумана, ситуація для його команди в Лізі чемпіонів - «комфортна», так що, мовляв, гріх не дати відпочинок капітанові. А разом з ним - і де Йонгу. Так що склад «Барселони» в грі проти «Динамо» теж буде свого роду експериментальним.

Складна епідеміологічна ситуація у нас в країні наклала свій відбиток і на передматчеву програму «Барселони». «Обережність і мінімум контактів» - під таким девізом каталонці будуть гостювати в столиці України. У Києві барселонці пробудуть 30 годин. Передматчеву прес-конференцію проведуть в Барселоні. Не буде і традиційного передматчевого тренування: з готелю - відразу на гру, а після матчу - в аеропорт.

Майбутній поєдинок стане для суперників дванадцятим очним протистоянням. На рахунку «Динамо» - три перемоги, «Барселона» вигравала сім разів. Один поєдинок завершився внічию.

Мірча ЛУЧЕСКУ, головний тренер «Динамо»:

- Перемога над «Інгульцем» психологічно і морально дуже важлива для хорошого емоційного тону в команді. Це дуже важливі три очки для нас. Але у вівторок ми будемо грати проти іншого суперника - «Барселони», який набагато технічніший і індивідуально сильніший. Так що це різні ігри.

Рональд КУМАН, головний тренер «Барселони»:

- Ми старалися з усіх сил в матчі з «Атлетіко», і у нас було два явних моменти, щоб зрівняти рахунок. Ми знаємо, мадридці дуже здорово обороняються, з ними завжди важко. Ми самі винні, що пропустили. Знаємо, що нам потрібно виступати краще і вірити в своїх гравців. Напередодні гри в Лізі чемпіонів проти «Динамо» ми повинні додати в атаці і обороні.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв, Шепелев, Гармаш, Шапаренко, Де Пена, Буяльський, Супряга

«Барселона»: тер Штеген, Лангле, Альба, Фірпо, Дест, Пьянич, Педрі, Аленья, Коутіньйо, Дембеле, Грізманн.

 

24 листопада, вівторок

«Динамо» — «Барселона»
Київ. НСК «Олімпійський». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1» і відеосервісі MEGOGO
ДИНАМО - БАРСЕЛОНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧА
 Арбитр: Матей Юг (Словенія)
Прогноз Sport.ua — 1:1
 
  • 4.84
  • 4.28
  • 1.73
Сделать ставку
 
  • 4.95
  • 4.30
  • 1.68
Сделать ставку
 
  • 4.90
  • 4.10
  • 1.70
Сделать ставку

Опитування

Голосів 233
Спрогнозуйте результат матчу Ліги чемпіонів між командами Динамо і Барселона, який пройде 24 листопада в Києві.

Велика перемога Динамо

21 голос 9.01 %

Мінімальна перемога Динамо

52 голоса 22.32 %

Нічия

59 голосів 25.32 %

Мінімальна перемога Барселони

60 голосів 25.75 %

Велика перемога Барселони

41 голос 17.6 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 103
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Задача Прогноз Sport.ua Динамо-Барселона 1:1 , а прогноз Sport.ua Інгулець-Динамо 2:1 . Питання : Щоб з Барсою зробив Інгулець ?)))
ingvar8888
Динамо, перемога і тільки перемога!....
Maccceo Plex Plex
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sauron
Надо брать очки сегодня.
Хотя бы ничью.
Trasher311987
Очень оптимистично.
Состав нормальный у Барсы.
Желаю удачи футбольной
И конечно без травм
kino
Вся мразота вугільна тут-як-тут. На гілці шлюх ні одного. П.здота! Як ви убогі без Динамо існувати не можете. Ідіть накер звідси коментуйте свій вафлеклюб.
Саша Яковенко
треба перемагати!
Микола Унгурян
сумнівно що 1-1, але і розгрому швидше всього не буде, 1-2, 1-3 і Барса більше не буде забивати в матчі
wladimir_skidan
Удачи ДК.
.Cesare
Виталий Кварцяный: «Шахтер» везде пустил корни, всех лучших игроков ворует»
— У нас есть проблема. Лучших игроков у нас забирают, воруют. «Шахтер» уже везде пустил корни: в каждый регион, район, город или поселок. Все оккупировано агентами «Шахтера». Имея финансовую базу, они забирают лучших, и ничего не сделаешь.
heImsman
Эт тебе не про геев свой бред писать, против правды не попрешь.
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
UZminaj
Вболівальники Шахтаря:
1 варіант --- Динамо програє Барселоні... ХАХА вас даже без Мессі Барса обиграла а ми тута Реал самий сильний виграли
2 варіант --- Динамо грає в нічию .... мля як можна було із такою Барсею мервою в нічию зіграти мо РЕал самий сильний виграли
3 варіант ---- 3 години їх нема 5 год їх нема через день.... да мля таку Барсу і Рух обиграти зможе зате мо РЕал і вас перемогли
yuriy_kent
Удачи сегодня Динамо.
JV
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
mayakovskiy2
Удачи Динамо. Очки в рейтинг нужны как никогда. Есть сомнения что Шахта с мотивированными грандами возьмет хотя бы 3. С обескровленной Барсой с физруком во главе как минимум за ничейку можно цепляться
Invulnerable
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Березин
"... Но во вторник мы будем играть против другого соперника – «Барселоны», который намного техничнее и индивидуально сильнее. Так что это разные игры." --- Спасибо КЭП.