Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2020, 19:52
2199
2

Минай – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Лопирьонок і Сніжко спробують довести свою профпридатність тренерам дніпрян

| Оновлено 28 листопада 2020, 19:52
2199
2
Минай – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В неділю, 22 листопада, в Ужгороді на стадіоні «Авангард» «Минай» прийматиме «Дніпро-1». Обидві команди розташувались поруч у турнірній таблиці. Напередодні 10-го туру господарі займають 12-ту сходинку, маючи шість очок в своєму активі. Гості перебувають на 10-му місці, вони набрали вісім залікових балів.

Тож «Минай» відстає від дніпрян лише на два пункти, і в разі перемоги зможе обійти їх в турнірці. Для команди Ігора Йовічевіча втрата очок в Ужгороді абсолютно не входить в турнірні плани, адже в наступному турі вони грають проти «Шахтаря», а в таких матчах значно складніше набирати залікові бали.

Для «Миная» складно дається адаптація до елітного дивізіону. Команда Василя Кобіна дуже мало забиває: лише чотири голи у восьми поєдинках – це один з найгірших результатів в УПЛ разом зі «Львовом». Складно буде сподіватись на покращення атакувальних дій в поєдинку з «Дніпром-1», адже  не зможе зіграти основний форвард Антон Шиндер, на його рахунку рівно половина забитих м'ячів команди. Гра в захисті «Минаю» вдається значно краще: дванадцять пропущених м’ячів – це сьомий показник в лізі.

Маючи такі статистичні показники, команді складно здобувати перемоги, і востаннє закарпатці перемагали ще на старті чемпіонату, коли здолали «Олександрію» з мінімальним рахунком 1:0. В минулому турі футболісти «Миная» цілком могли привезти очки з Чернігова, але незабитий пенальті Нурієвим в дебюті матчу і пропущений гол наприкінці звели всі їхні зусилля нанівець.

Результати «Дніпра-1» в останніх турах нагадують гойдалки: за двома поспіль перемогами слідують поразки. Останні невдачі тим  прикріші, що команда Йовічевіча втратила очки в домашніх поєдинках. Тепер потрібно буде надолужувати згаяне на виїзді. Календар останніх матчів теж не на користь дніпрян. Тому результат гри з «Минаєм» виходить на перший план – перемога вкрай важлива для амбітного клубу з Дніпра.

У недільному поєдинку не зможуть прийняти участь Антон Шиндер у «Миная» та Ігор Когут з «Дніпра-1», обидва гравці дискваліфіковані. Враховуючи непередбачувану ситуацію з COVID-19, можливі інші «сюрпризи» у складах команд.

Особливою ця зустріч буде для Максима Лопирьонка і Олександра Сніжка, адже обидва орендовані «Минаєм» у дніпровської команди. Оскільки в орендній угоді не передбачена заборона грати проти «Дніпра-1», вони матимуть можливість довести свою профпридатність тренерам дніпрян.

Гра в неділю стане першою в історії протистоянь обох клубів, адже раніше турнірні шляхи команд не перетинались. Фаворитом протистояння, звісно, є більш досвідчена і майстерна команда з Дніпра. Проте, пам’ятаючи непоступливість і зарядженість на боротьбу, команда Василя Кобіна теж може розраховувати на позитивний результат.

Орієнтовні склади:

«Минай»: Каніболоцький – Саків, Матіч, Лопирьонок, Маємбе, Ткачук, Хахльов, Сніжко, Нурієв, Кожанов, Книш.

«Дніпро-1»: Сарнавський – Дубінчак, Адамюк, Логінов, Лукас Тейлор, Ігнатенко, Піхальонок, Булеца, Цуріков, Назаренко, Довбик.

 
  • 3.78
  • 3.54
  • 1.99
Зробити ставку
 
  • 3.76
  • 3.52
  • 2.00
Зробити ставку
 
  • 3.76
  • 3.58
  • 1.96
Зробити ставку

22 листопада, неділя

«Минай» – «Дніпро-1»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МИНАЙ — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ярмоленко розповів про те, чи думає про рекорд Шацьких
Футбол | 07 травня 2024, 17:51 1
Ярмоленко розповів про те, чи думає про рекорд Шацьких

Андрій стверджує, що звання найкращого бомбардира його зараз не цікавить

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції
Футбол | 07 травня 2024, 07:20 23
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.