Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 листопада 2020, 13:10
2505
1

Вулверхемптон - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Протистояння двох міцних середняків

| Оновлено 23 листопада 2020, 13:10
2505
1
Вулверхемптон - Саутгемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Reuters

У понеділок, 23-го листопада, в Вулверхемптоні на стадіоні «Молінью» відбудеться поєдинок дев'ятого туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Вулверхемптон» прийме «Саутгемптон».

Зустріч двох середняків чемпіонату Англії, які в поточному сезоні претендують на високі місця. За підсумками восьми турів «Саутгемптон» набрав 16 очок і йде в зоні Ліги чемпіонів, на четвертому місці, а на рахунку «Вулверхемптона» 13 набраних пунктів і дев'ята позиція.

«Вулверхемптон»

Команда Нуну Ешпіріту Санту хоч і має негативну різницю забитих і пропущених м'ячів, проте в останніх п'яти матчах програла лише одного разу, в останньому турі, «Лестеру» (0:1). До цього були перемоги над «Фулхемом» (1:0), «Лідсом» (1:0) і «Кристал Пелас» (2:0), а також зіграв внічию з «Ньюкаслом» (1:1). «Вовки» знаходяться в непоганій формі і мають намір поліпшити свою турнірну ситуацію.

Зараз у «Вулверхемптона» намічається непростий календар. Відразу після «Саутгемптона» йому належить зіграти проти «Арсеналу», «Ліверпуля», «Астон Вілли» і «Челсі». Цікаво, скільки «вовки» зможуть набрати очок у цих п'яти поєдинках? Здається, що шість балів можна буде вважати успіхом. При цьому, потрібно обов'язково перемагати «Сотон», оскільки далі буде складніше.

У «Вулвз» тільки одна втрата перед цією грою. Давно травмований іспанський захисник Джонні. Всі інші знаходяться в строю.

«Саутгемптон»

«Сотон» - одна з головних сенсацій поточного сезону АПЛ, разом з «Астон Віллою». Команда Ральфа Хаззенхютля займає високу для себе четверту позицію в турнірній таблиці. «Святі» не програють з другого туру, коли поступилися «Тоттенхему». Після цього в активі «Саутгемптона» п'ять перемог і одна нічия. Були обіграні «Евертон» і «Астон Вілла», а також розписана мирова з «Челсі». Значний показник.

Правда, встиг «Саутгемптон» вилетіти з Кубка англійської ліги. «Сотон» в 1/32 фіналу сенсаційно поступився «Брентфорду» (0:2). Головні випробування в чемпіонаті для Хаззенхютля і його банди ще попереду. Саме наступні ігри і покажуть, на що в цьому сезоні будуть претендувати «святі».

Лазарет команди складається з трьох футболістів - захисника Райана Бертранда, півзахисника Вільяма Смолбона і форварда Денні Інгса. Всі вони не зіграють проти «Вулверхемптона».

Історія зустрічей

Команди зіграли між собою 68 разів. 28 перемог у «Саутгемптона», 23 вікторії у «Вулверхемптона» і 17 нічийних результатів. 110:95 - різниця забитих м'ячів на користь «Сотона».

Орієнтовні склади:

«Вулверхемптон»: Патрісіу, Кілман, Коуді, Болі, Семеду, Невеш, Моутіньо, Маркал, Поденсе, Нету, Сільва.

«Саутгемптон»: Макарті, Вокер-Петерс, Беднарек, Вестергор, Стівенс, Армстронг, Редмонд, Ворд-Проуз, Дженепо, Волкотт, Лонг.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в цій грі буде зафіксована нічия і тому беремо коефіцієнт 3,28 від Betandyou

23 листопада, понеділок

«Вулверхемптон» – «Саутгемптон»
Вулверхемптон. Стадіон «Молінью». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

Сергій Снопов
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 28 березня
Футбол | 28 березня 2024, 16:30 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 28 березня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 18:32 0
Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024

Маліновський вважає, що треба перестати пропускати першими

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mark Mendes
Сложная игра во всех отношениях! Если смотреть последние сезоны,то предпочтение к волкам.Но Сотон начал сезон резво и играл с отнютд не слабаками.
Я тоже склонен к мировой.Могут даже по нулям.