Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 22 листопада 2020, 14:16
2379
0

Вільярреал - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

Що стане з вершковими через відсутність ключових виконавців

| Оновлено 22 листопада 2020, 14:16
2379
0
Вільярреал - Реал Мадрид. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

В рамках десятого туру іспанської Прімери на стадіоні «Кераміка» пройде один з найцікавіших матчів вік-енду, в якому «Вільярреал» прийме «Реал Мадрид». Обидві команди розташовуються на вершині турнірної таблиці і ведуть активну боротьбу за поліпшення своїх позицій, а тому на нас чекає спекотне протистояння.

«Вільярреал»

Підопічні Уная Емері в нинішньому сезоні демонструють відмінну гру, завдяки відмінній тактиці і грамотній роботі на трансферному ринку «жовта субмарина» на даний момент виглядає солідним конкурентом для завсідників топової четвірки. Після дев'яти турів колектив розташовується на другому місці в іспанській Примері і має в активі вісімнадцять очок. Окремо слід відзначити Пако Алькасера, нападник вже встиг відзначитися п'ятьма забитими м'ячами і двома гольовими передачами.

У минулому турі «Вільярреал» на виїзді бився проти «Хетафе». Незважаючи на незручний для багатьох команд стиль суперників, «жовта субмарина» знайшла підхід до переможного шляху і змогла переграти господарів. Перший гол в матчі трапився на одинадцятій хвилині, а його автором став вищезгаданий Пако Алькасер. Але вже через п'ять хвилин «Хетафе» відновив паритет на табло завдяки точному удару Арамббарі, проте не минуло й хвилини, як гості знову вийшли вперед, в цей раз результативна дія на свій рахунок записав Трігерос. Після інтенсивної перестрілки команди зменшили запал і наступний, він же завершальний, гол стався у другому таймі і приніс підопічним Уная Емері впевнену перемогу з результатом 1:3.

«Реал Мадрид»

Перед найважливішим матчем проти «жовтої субмарини» перед Зінедіном Зіданом не саме завидне положення, через травми участь в протистоянні не зможуть взяти Вальверде, Варан, Карвахаль, Монреаль, Одріосола і капітан команди Рамос. Також через хворобу французький наставник не зможе розраховувати на Азара, Каземіро і Мілітао, крім цього, під питанням знаходиться Бензема. Такий удар робить з фаворита справжнього аутсайдера, особливо з огляду на виниклі проблеми в обороні, адже два основні центральні захисники не з'являться на полі. На даний момент «вершкові» розташовуються на четвертому місці в турнірній таблиці і мають в активі шістнадцять очок.

У минулому турі «Реал Мадрид» протистояв «Валенсії» на виїзді. «Королівський клуб» досить швидко вийшов вперед після голу Бензема, але по ходу матчу просто провалився. Тричі колектив заробив пенальті у власні ворота, а всі три майстерно виконав Солер, а ще раз Варан відправив м'яч у власні ворота. Через такі катастрофічні помилки підопічні Зідана були розгромлені з результатом 4:1.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів команди тричі зіграли внічию і двічі «Реал» здобув перемогу.

Орієнтовні склади команд

«Вільярреал»: Асенхо, Гаспар, Альбіоль, Торрес, Педраза, Парехо, Іборра, Трігерос, Кубо, Алькасер, Гомес.

«Реал Мадрид»: Куртуа, Лукас, Менді, Серхіо, Марсело, Кроос, Модріч, Асенсіо, Іско, Вінісіус, Йович.

Прогноз на протистояння

З огляду на проблеми зі складом у «Реала», ми вважаємо, що господарі не програють, тому нашій ставкою буде позиція - 1Х з коефіцієнтом 1.54 по лінії FavBet.

 

21 листопада, субота

Вільярреал- Реал Мадрид
Вільярреал. «Керамiка». Початок - 17:15
Пряма трансляцiя - Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:2
 
  • 2.94
  • 3.75
  • 2.36
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.