Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 18 листопада 2020, 14:59
10975
8

Україна готова зіграти сьогодні. Але це навряд чи можливо

УАФ просить УЄФА отримати дозвіл у місцевої влади

| Оновлено 18 листопада 2020, 14:59
10975
8
Україна готова зіграти сьогодні. Але це навряд чи можливо
uaf.ua

На сайті Української асоціації футболу з'явилася інформація про те, що збірна України готова зіграти матч Ліги націй проти Швейцарії 18-го листопада.

Гра повинна була відбутися вчора, проте через коронавірус в складі української команди місцева влада заборонила проведення зустрічі.

УАФ підкреслює, що Україна готова грати тим складом, який зараз знаходиться в Швейцарії, і може вийти на поле сьогодні. У тренера Андрія Шевченка достатньо здорових гравців, щоб сформувати заявку на поєдинок.

УАФ звертається до УЄФА, щоб організація домовилася з місцевою владою і отримала дозвіл провести гру.

Крім того, Українська асоціація футболу готова зробити все, щоб до вечора 18-го листопада у тренера був повністю новий склад, проте вважає, що зробити це буде неможливо. Запросити гравців України U-21 буде не можна, тому що вони тільки вчора провели матч відбору Євро-2021, а УЄФА забороняє футболістам грати більш ніж в одному матчі протягом 48 годин.

Викликати нових гравців в такій кількості не з молодіжної збірної проблематично, з огляду на те, що вони знаходяться в різних містах і їм ще потрібно буде пройти тестування.

УАФ вважає, що Україна фізично не встигне заявити повністю нову команду на вечір 18-го листопада, але чекає рішення УЄФА.

Раніше прес-секретар збірної зазначив, що швидке рішення від УЄФА навряд чи можливе.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Жаирс
Есть простой выход из создавшейся ситуации без скандала - оставить обе команды в девизионе А ! Просто в следующем году в одной из групп будет 5 команд.
Alexsandr B
А может уже глубокоуважаемый Павелко даст интервью по этому поводу и озвучит позицию УАФ и что в этом направлении делается, а то как интервью раздавать после победы над Испанией так он первый....тут нужно знать одно и давить на это что матч не состоялся из-за принимающей стороны.. почему немцы без проблем играли, а это стали в позу? Не много ли позволило врачу кантона тем более они заинтересованная сторона
ZloyDeda
Вот еще одно подтверждение несостоятельности руководства нынешней УАФ! Только воздух сотрясают и ничего не делают! Игроки уже в аэропорт выезжают, а они заявления делают, что готовы сыграть... На кого это рассчитано? Гнать Павелко и Ко. ссаными тряпками давно пора!!! Получать зарплаты в сотни тысяч в месяц и быть такими безграмотными - где такое видано?! Ганьба!!!
A.V.
Здається, один мудак у нас десь там віце-президентствує? Не здивуюся, якщо жеребкування вибере 1:0.
potemkin78
нельзя? вчера выкладывали список из пяти кого не вызвали в сборную, ну там Буяльский, Филлипов и т.д. так вот собрать их раз плюнуть, они либо в Киеве либо в 2 часах езды от Цюриха в Европе