Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 17 листопада 2020, 03:55
2894
0

Швейцарія - Україна: прогноз на матч Максима Калініченка

Гра відбудеться 17 листопада

| Оновлено 17 листопада 2020, 03:55
2894
0
Швейцарія - Україна: прогноз на матч Максима Калініченка
УАФ

У вівторок, 17 листопада, збірна України зіграє заключний матч Ліги націй проти збірної Швейцарії. Поєдинок відбудеться в Люцерні на стадіоні «Свісспорарена». Прогноз на матч зробив екс-гравець збірної України Максим Калініченко.

«Думаю, матч цей буде дуже видовищним і насиченим на небезпечні моменти. Цьому сприяє і ситуація в групі, і минулі матчі цих команд, і розслабленість від зустрічі з більш рівним суперником.

Це гра за збереження прописки в Лізі А. Поки Швейцарія вилітає в Лігу B. У неї три очки в активі і вона відстає від України з третього місця на три бали. Єдина надія для швейцарців - перемога над українцями в цій зустрічі і випередження їх за різницею забитих голів.

Україна, в свою чергу, ще має теоретичні шанси наздогнати лідируючу з дев'ятьма очками Німеччину. Правда, якщо вона зробить це, то німці вже перестануть займати першу сходинку, тому що їх випередять іспанці, у яких вісім балів зараз. Так що команда Шевченка просто постарається не поступитися швейцарцям і зберегти прописку в Лізі А.

Незважаючи на таку ситуацію в групі, минулі матчі з топовими збірними вони провели приблизно однаково. Так, українці зустрічалися з німцями. Німеччина перемогла в своєму репертуарі з рахунком 3:1. Ми побачили і впевнену гру в усіх частинах поля, і комбінаційні атаки, і командні голи. Тільки ось українцям кілька разів дуже не пощастило в цій грі - тричі вони влучили в стійку. Але, справедливості заради, і у Німеччини теж було не тільки три небезпечних моменти.

Швейцарці ж вдома приймали Іспанію. З нею швейцарці змогли зіграти внічию (1:1), що, можливо, коштувало іспанцям виходу з групи. Але рахунок у цьому матчі теж міг бути і іншим. Швейцарці мали кілька хороших моментів. Згадати тільки помилку воротаря Іспанії і порятунок Рамоса від пропущеного гола в порожні ворота. Правда, сам Рамос двічі міг забити з пенальті в цій зустрічі, що у нього не вийшло зробити.

В цілому, обидві команди зіграли непогано з більш сильними суперниками. Змогли забити і мали небезпечні моменти.

Ця гра, думаю, буде багатою на голи. Тут, як було сказано вище, мотивує ситуація в групі. Також збірні просто видихнуть у матчі з більш рівним суперником. Все-таки цієї осені дуже важко довелося їм обом. За чотири матчі з найсильнішими збірними Європи - не найпростіше завдання. Так ці команди ще й змогли непогано провести ці матчі», - сказав Калініченко.

Прогноз і анонс на товариський матч Швейцарія – Україна

 
  • 1.73
  • 3.9
  • 4.7
Сделать ставку
 
  • 1.73
  • 3.85
  • 5.10
Сделать ставку
 
  • 1.71
  • 3.90
  • 5.10
Сделать ставку

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ
Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1
Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

У Лондоні дали оцінку грі Мудрика в матчі-розгромі Вест Гема
Футбол | 06 травня 2024, 07:25 14
У Лондоні дали оцінку грі Мудрика в матчі-розгромі Вест Гема

«Челсі» здобув велику перемогу над «молотобійцями»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.