Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 20:33
4993
3

Туреччина - Росія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Команда Черчесова підходить до матчу з великими втратами

| Оновлено 15 листопада 2020, 20:33
4993
3
Туреччина - Росія. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
Туреччина - Росія

На стадіоні «Улкер Спортс Арена» в Стамбулі місцева збірна Туреччини прийме збірну Росії в рамках п'ятого туру групового етапу Ліги націй. Команди мають приблизно однакові шанси на перемогу і дуже потребують такої, адже конкурент в особі збірної Угорщини дуже близько підібрався до того, щоб забратися на перше місце в турнірній таблиці.

Туреччина

«Місячні зірки» в нинішньому розіграші Ліги націй демонструють не найкращий футбол, за останні чотири матчі підопічні Шенола Гюнеша набрали всього лише три очки і тому закономірно розташовуються на передостанньому місці в квартеті 3 Ліги В. Також зауважимо, що за останні дев'ять матчів у всіх турнірах збірна Туреччини перемогла лише в одній зустрічі, це була зустріч проти збірної Андорри в рамках кваліфікації на ЄВРО-2020 рік тому.

У минулому турі «місячні зірки» на домашній арені боролися проти збірної Сербії. Підопічні Гюнеша стартували дуже погано і в другому таймі горіли з рахунком 0:2. Але футболісти змогли зібратися з силами і дати бій, завдяки точним ударам Чалханоглу і Туфана колектив зміг здобути нічийний результат. Відзначимо, що в самому кінці матчу другу жовту отримав Йилмаз, тому форвард пропустить майбутній матч.

Росія

Підопічні Станіслава Черчесова на даний момент займають перше місце в турнірній таблиці і мають в активі вісім очок. У команди також недавно з'явилися чималі проблеми в атаці, спершу капітан команди Артем Дзюба потрапив у гучний скандал і на час був відсторонений від збірної, а після травмувався Федір Смолов, тому тренер явно зробить ставку на Соболєва в майбутній зустрічі, а капітаном замість Дзюби буде Джикія . Єдиною приємною новиною для росіян є повернення до ладу Заболотного, Єрохіна і Лісового, які також можуть з'явитися на полі.

У минулому матчі в рамках контрольних зустрічей підопічні Станіслава Черчесова протистояли збірній Молдови. Гра проходила з повним домінуванням «триколірних», проте збірна Росії так і не змогла конвертувати це домінування в голи, а тому поєдинок завершився з результатом 0:0.

Особисті зустрічі команд

Команди за всю свою історію зустрічалися лише п'ять разів, при цьому збірна Туреччини жодного разу не вигравала у збірної Росії, команди тричі зіграли внічию і двічі вікторія діставалася «триколірним».

Передбачувані склади команд

Туреччина: Гюнок, Челік, Деміраль, Сеюджю, Калдирим, Туфан, Йокушлу, Ундер, Чалханоглу, Караман, Унал.

Росія: Шунін, Смольников, Джикія, Кудряшов, Жирков, Ан. Міранчук, Оздоєв, Кузяєв, Ол. Міранчук, Соболєв, Черишев.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що колективи не зможуть продемонструвати гідну гру в атаці і не відкриють рахунок в цій зустрічі, а тому нашій ставкою буде нічия з коефіцієнтом 3.30 по лінії FavBet.

 

15 листопада, недiля

Туреччина - Росія
Стамбул. «Улкер Спортс Арена». Початок - 19:00
Пряма трансляцiя вiдсутня
Прогноз Sport.ua — 0:0
 
  • 2.57
  • 3.25
  • 2.93
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pahentrahen
рукодзюба помешал ногамечистам))))
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил