Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 19:52
7392
16

Андрій ШЕВЧЕНКО: «З огляду на ситуацію, ми зіграли добре з Німеччиною»

Головний тренер збірної України прокоментував поразку Німеччині в Лізі націй (1:3)

| Оновлено 15 листопада 2020, 19:52
7392
16
Андрій ШЕВЧЕНКО: «З огляду на ситуацію, ми зіграли добре з Німеччиною»
УАФ

Наставник збірної України, незважаючи на поразку, залишився задоволений тим, як його команда виглядала в поєдинку проти Бундестім.

«Ця ситуація, в яку ми потрапили... Ми, напевно, єдина команда, яка сильно страждає від Covid-19, починаючи з жовтневих ігор і до сьогоднішніх. Наступна гра зі Швейцарією у нас буде вирішальна. Але ми всі перебуваємо в підвішеному стані. Сподіваємося, що втрат більше не буде. У нас є можливість довикликати гравців. Завтра вранці летить літак з Києва, щоб забрати наших інфікованих гравців. Ми сьогодні подумаємо, кого можемо довикликати.

Чого не вистачило? Не вистачило реалізації моментів. Ми створили достатньо моментів, щоб ми десь вирівняли гру. По-друге, нам не вистачає лавки. У нас не було можливості поставити оптимальний склад і зробити заміни, які могли б підсилити гру. Ми грали одним складом, в кінці зробили заміни, думаючи про наступну гру. Потрібно було дати відпочити гравцям, тому що у Зінченка була травма, у Маліновського була травма. Вони на жилах догравали гру.

Але все одно: я задоволений командою, вважаю, що виходячи з ситуації, в яку ми потрапили, зіграли добре. Створювали моменти, не відмовлялися від принципів нашої гри. Було дуже багато цікавих продовжень, не вистачило трохи реалізації».

«Те, що Зінченко, Степаненко і Маліновський не мали достатньо практики, пов'язано і з травмами, і з коронавірусом. Сьогодні моментами грали дуже добре, моментами десь помилялися. Але все-таки ми грали з таким суперником, у якого система гри поставлена ​​дуже давно. У Німеччині хоч і молода команда, але вона має великий досвід. Багато гравців є провідними в клубах Бундесліги».

«Що з Мораесом і Марлосом? Марлос, вважаю, провів дуже хороший матч. Було кілька моментів, влучив у поперечину. Реалізація, сподіваюся, буде поліпшуватися».

«Зінченко отримав травму на початку матчу. На 15-й хвилині було видно, що він був обмежений у своєму русі. У атаці у нього були моменти. Те, що допускаються помилки ... Ми грали з серйозною командою. Німці нас покарали за наші помилки, а ми свої моменти не реалізували».

«І перший, і другий матч з Німеччиною збірна України провела досить переконливо. В обох матчах можливості у нас були обмежені. Ряд гравців не міг нас підсилити. В першу чергу, ми зобов'язані були оборонятися, але, коли у нас був м'яч, ми намагалися маневрувати, грали між лініями, створювали цікаві комбінації. За рахунок цього ми створили багато проблем німцям. Подивимося, що Льов скаже після цього матчу. Я їх вітаю з перемогою, вона заслужена. Але ми створили їм проблеми і головний біль».

«Граючи проти таких суперників, наші гравці отримують величезний досвід. Можете подивитися, скільки ми гравців використовували в лінії оборони. Правий захисник недавно грав у молодіжній збірній, правий центральний - дуже молодий. До цього Тимчик грав теж. Ми йдемо на ризик, даємо молодим гравцям проявити себе. Де вони ще отримають подібний досвід?

Чигринський? Я його добре знаю. Але нам потрібно дивитися в майбутнє. У нас через шість місяців відбір на чемпіонат світу, чемпіонат Європи».

«Як готувалися до гри? З ранку було дуже нервово. Ми здавали одразу по два тести. Була невизначеність. Ми постаралися поставити оптимальний склад, який міг протистояти збірній Німеччини», - сказав Шевченко після гри.

Події матчу

64’
ГОЛ ! М'яч забив Тімо Вернер (Німеччина).
33’
ГОЛ ! М'яч забив Тімо Вернер (Німеччина).
23’
ГОЛ ! М'яч забив Лерой Зане (Німеччина).
12’
ГОЛ ! М'яч забив Роман Яремчук (Україна).
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Усі по три очки. Таблиці Євро-2024: Україна – 4-та. Що потрібно для плей-оф
Футбол | 23 червня 2024, 00:12 38
Усі по три очки. Таблиці Євро-2024: Україна – 4-та. Що потрібно для плей-оф

Турнірна ситуація в групі E – дуже заплутана

ФОТО. Збірна України провела тренування у Таунусштайні в неповному складі
Футбол | 22 червня 2024, 23:15 1
ФОТО. Збірна України провела тренування у Таунусштайні в неповному складі

Андрій Ярмоленко віддав перевагу пробіжці та відновлювальним вправам на повітрі

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вова Чертрогатый
мне такая игра намного больше нравиться чем при любом другом тренере который был в этой сборной, ребята не бояться играть.
Руслан Луценко
Хорошо сыграли, а вы два додика.
Вова Чертрогатый
кроме того это играла команда процентов 65 от основы... когда слева будет циганков, это уже будет намного лучше команда, сразу откроются еще дополнительные зоны в атаке... Мне очень нравиться то как при Шеве работает сборная.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Александр Шевченко
Шо, Буяльского решил привести Шева. А надо было сразу его брать. Надеюсь, тех, кто от короны только отошел трогать не будут. Хотя Шапаренко бы не помешал был
source02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alekos59
ЗАДОЛБАЛИ! Опять сыграли хорошо ни к кому нет проблем... Кто же тогда сыграл плохо и пропустил треху???
Slunkoo
3:1 prosrali i on skazal choroso sizhrali togda buduscije v zope.....
stopor2016
"Всё нормально , падаю"!(с) , учитывая игру Швейцарии...
Вова Чертрогатый
ой... даже не 65, а процентов 50 - забыл что защита почти вся запасные
Archie FireLion
Хватит оправдываться, такое ощущение что пытается удержаться изо всех сил на тренерском стуле, а его уже гонят...ничего бы не изменило если бы был Ярмоленко, Цыганков или Коваленко. Просто немцы сильнее и все. Максимум, проиграли бы может в 1 мяч.
Орест Орищишин
Добре зіграють з Швейцарією але програють - ми випадкового попали в групу А а тепер займем місце яке відповідає рівню нашого футболу.
Badboys17
Шевченко был талантливым футболистом, но как тренер он вывезет максимум 2 лигу УПЛ. Хватит строить иллюзии за него, все тактики решают ПРОФИ испанские специалисты, а Шева так на побегушках, это все знают, к сожалению.