Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 03:53
26863
91

Німеччина - Україна. Прогноз і анонс на матч Ліги націй

Шевченко втратив чотирьох гравців перед матчем з Бундестім в Лізі націй

| Оновлено 15 листопада 2020, 03:53
26863
91
Німеччина - Україна. Прогноз і анонс на матч Ліги націй
УАФ

Перед грою з Німеччиною у збірній України стався спалах коронавіруса. Інфіковані чотири гравці - Віктор Коваленко, Сергій Сидорчук, Віктор Циганков та Андрій Ярмоленко, а також менеджер збірної України Вадим Комардін. Вранці в день гри «синьо-жовті» проведуть позапланове тестування, після якого, за словами Андрія Шевченка, УЄФА прийме рішення про проведення матчу...

До очного протистояння команди підходять з однаковим очковим багажем: по шість турнірних балів, і ділячи проміжне друге-третє місце. Лідер нашого квартету - збірна Іспанії - відірвався всього на одне очко, так що і команда Льова, і підопічні Шевченка можуть будувати плани навіть на підсумкову першість в групі.

Але, якщо чесно, такі амбітні думки не так вже й часто пов'язують зі збірною України. З тієї простої причини, що як мінімум два наших суперники - явно вище класом будуть. Так що для нас головне - краще менше, але краще: залишатися і далі в елітній «частині» Ліги націй. А ось щодо німецької національної команди амбітні прогнози небезпідставні. Незважаючи на те, що колектив Льова переживає тривалу зміну поколінь, останнім часом гра команди вселяє надію, та й виконавців високого рівня в маншафт вистачає. Якщо збірна Німеччини виграє два поєдинки (ще одна гра - проти іспанців), що залишилися, - вона фінішує першою.

Перед грою з українцями збірна Німеччини провела товариський поєдинок проти національної команди Чехії. Йоахім Льов виставив на цей матч експериментальний склад. Більш того, за словами тренера Бундестім, його команда навряд чи ще коли-небудь зіграє в такому складі. Проте, Льов залишився задоволений і підсумковим рахунком, і грою (німці перемогли 1:0), хоча і не один раз акцентував увагу на тому, що більш закономірним результатом того «товарняка» був би 2:0.

Слід зазначити, що експериментальний склад збірної Німеччини в грі з чехами виявився не тільки тому, що Льов дав можливість відпочити лідерам збірної перед вирішальними матчами Ліги націй, але ще й через травми і хвороби. Наставник приберіг на Україну Нойєра, Гнабрі, Горецку, Сане і Гінтера, а ось Кімміха, Сердара і Дракслера він не зміг задіяти через позитивні тести на коронавірус. Крім того, проблеми зі здоров'ям були і у Клостерманна, Керера, Хенріксена, Хальстенберга і Госенса, так що не дивно, що проти збірної Чехії зіграла фактично Німеччина-2. Список травмованих поповнив і Хофман, якого замінили вже на 20 хвилині матчу з чехами. Не зіграє проти нашої команди і досвідчений Кроос. Але не через травму чи хворобу, а через дискваліфікацію.

Однак проти збірної України зіграє якщо і не оптимальний варіант Бундестім, то щось схоже. Льов напевно випустить з перших хвилин тих, хто «відпочивав» у грі з чехами. Крім того, німці, які засумували за великими перемогами, дуже хочуть знову змусити про себе говорити, і найбільш зручний і короткий привід для цього - виграти свою групу в Лізі націй.

Збірна України перед візитом в Лейпциг зробила зупинку в Хожуві, де зіграла проти збірної Польщі. Матч не вдався. І одночасно вдався. Негатив - підсумковий рахунок, дитячі помилки тих, хто за визначенням повинен вести за собою (Лунін, Ярмоленко) і невміння реалізовувати створені моменти. Позитив - гра як така, яка за рівнем була вище, ніж у суперника, високий рівень окремих виконавців (Зінченко, Циганков, Яремчук), загальнокомандний рух - так званий контрольований броунівський рух, і навіть високий пресинг. За великим рахунком, команді Андрія Шевченка в Польщі не вистачило лише удачі. Будемо сподіватися, що в грі з німцями вона буде вже на нашому боці.

Хоча, безумовно, гра проти Німеччини пройде вже за зовсім іншим сценарієм. Німці не віддадуть нашим ні ініціативи, ні м'яча. Більш того, це саме наш суперник буде грати першим номером і високо пресингувати - приблизно так, як у першій грі між цими командами, яка завершилася 2:1 на користь німців. Головне в такій обстановці - не наробити дурниць, тобто елементарних помилок, і терпіти. Приблизно так, як в домашньому матчі проти збірної Іспанії. Лише в такому випадку буде нам щастя. Тобто очки. Ну, як варіант, можна «топити» за збірну Іспанії в паралельному поєдинку: якщо команда Луїса Енріке переможе швейцарців, останній поєдинок в групі для нашої команди перетвориться на формальність: ми автоматично «пролонгуємо» свою участь в еліті Ліги націй.

Тепер що стосується стартового складу нашої збірної. Радше за все, зміни в порівнянні з грою в Польщі в ньому будуть незначні. Вочевидь, місце у воротах займе Пятов, з'являться Степаненко і Маліновський у півзахисті, а ось оборона і атака навряд чи піддадуться змінам.

Йоахім ЛЬОВ, головний тренер збірної Німеччини:

- Турнірна складова в Лізі націй має певне значення. Звичайно, хочеться виграти групу - шанси ще є. Матч проти України буде вирішальним. Якщо ми переможемо, то у нас будуть хороші шанси на підсумковий успіх.

Андрій ШЕВЧЕНКО, головний тренер збірної України:

- Якщо не враховувати заражених гравців, то у всіх інших все в порядку. Травм ні у кого немає. Будемо проводити повноцінне тренування і чекати новин. Ми розуміємо, в якій ситуації знаходимося. Схожий інцидент уже стався перед Францією. Якщо ми будемо грати - будемо формувати максимально боєздатний склад.

Німеччина: Нойер, Рюдігер, Гінтер, Хенрікс, Штарк, Гюндоган, Горецка, Сане, Гнабрі, Амірі, Вернер

Україна: Пятов, Конопля, Матвієнко, Кривцов, Михайличенко, Степаненко, Зінченко, Маліновський, Марлос, Зубков, Яремчук.

14 листопада, субота

Німеччина — Україна
Лейпциг. Стадіон «РБ Арена». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Україна»
НІМЕЧЧИНА - УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбитр: Овідиу Хацеган (Румунія)
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

 
  • 1.26
  • 6.3
  • 10.5
Сделать ставку
 
  • 1.27
  • 6.40
  • 11
Сделать ставку
 
  • 1.27
  • 6.60
  • 10.5
Сделать ставку

 

Опитування

Голосів 244
Спрогнозуйте результат матчу Ліги націй між збірними Німеччини та України, який відбудеться 14 листопада в Лейпцигу.

Велика перемога збірної Німеччини

93 голоса 38.11 %

Мінімальна перемога збірної Німеччини

49 голосів 20.08 %

Нічия

60 голосів 24.59 %

Мінімальна перемога збірної України

29 голосів 11.89 %

Велика перемога збірної України

13 голосів 5.33 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Коментарі 91
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar8888
Потрібно постаратися нічійку зіграти!...
Нині Україна вболіває за нашу збірну!...

Ilya
В матче Германия - Украина, буду поддерживать сборную Испанию )
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
pricolist
Думаю вместо Михайличенко сыграет Соболь. Боде с поляками было трудно, да и он только вылечился немало, думаю физуха не лучшая.
PaNas2
Якщо сьогодні в Базелі Іспанія переможе Швейцарців, наша збірна 100% залишається в групі А Лиги націй. Тренерському штабу є можливість і час,щоб перевірити кандидатів, для визначення оптимального складу на Євро 2020.Особливо в захисті та воротарській позиції
POWER
Главное не пропустить, страховать в защите друг друга хорошо, не терять игроков, и не фолить возле штрафной, а там глядишь и на контратаке их словишь и выиграешь, как с Испанией или как с Португалией было.
Sauron
Матвієнко + Кривцов в центрі - це жопа.
Vit18
Чекаю на мінімальну перемогу збірної, але підозрюю, що німці таки вирвуть нічию в кінці матчу.
Mac_Gyver
Если "магический треугольник" сможет отстоять центр поля, то дило будэ. Тут многое зависит от послевирусного состояния Степахи. Плохо, что забивать особо некому. Цыган - единственный кто мог и убежать, и пропихнуть.
fifadinamo
Переживаю только за Степана, как бы он не поддержал челендж Сидора...
Александр Ад
а мені здається.що в старті вийдє Забарний,який відпочивав з Польщею.
Тарас Сєргєєв
Лунин, Конопля, Матвієнко, Кривцов, Соболь, Степаненко, Зінченко, Маліновський, Марлос, Зубков, Яремчук.
heImsman
Немцы, если серьезно, это не наши очки, поэтому можно экспериментировать с прицелом на будущее. Про Марлосов, Мораесов можно вообще забыть. Я бы выпустил перспективную молодежь, пусть растет.
fifadinamo
Стратегия на матч. Играем 0-0 и смотрим что там у Испанцев, только они решают скатать ничейку - сразу забиваем. Другого выхода нет, можно конечно обыгрывать Швейцарию, но испанцы должны нас помнить и боятся
Denmark1107
Найголовніший результат даного матчу, Німеччина-Україна, як не дивно, буде - ОБОВ'ЯЗКОВИЙ ВИГРАШ Іспанії у Швейцарії. Після чого МИ залишаємось у Лізі-А
sergo1957
А никому не интересно,где они могли заразиться ? Перед Польшей всё было нормально,потом всё время находились в расположении сборной (в Украину не выезжали) и вдруг ? Куча вопросов !
Сан Саныч
Кто эти 6 долпоёпов? 3,9%
Denmark1107
Гооооооооооооооооооооооооооллл
Mac_Gyver
Буяльский, кстати, болен или здоров?
Dmitrypustynnikov
5-0 как минимум