Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 15 листопада 2020, 08:42
1818
1

ШИНДЕР: «Голкіпери збірної України допускають прикрі помилки через раз»

Нападник «Миная» вважає, що в матчі з Німеччиною «метеликів» не буде

| Оновлено 15 листопада 2020, 08:42
1818
1
ШИНДЕР: «Голкіпери збірної України допускають прикрі помилки через раз»
Footboom. Антон Шиндер

Форвард «Миная» Антон Шиндер, який раніше виступав за німецькі команди, розповів, чого чекає від поєдинку в Лізі націй Німеччина - Україна, який відбудеться 14 листопада в Лейпцігу.

«Навіть і не пригадаю, коли востаннє збірна Німеччини так серйозно готувалася до чергового випробування на міжнародній арені. Втім, німці і не приховують, що поєдинок з українцями для них немов фінальний, вони повинні перемагати, інакше про перше місце в групі можна забути. Тому Йоахім Льов і мобілізував усі сили, хоча обидві збірні не зможуть виставити оптимальні склади.

Господарям не допоможуть травмований Йозуа Кімміх і дискваліфікований Тоні Кроос, але у рульового Бундестіму довга лава запасних і він не помилиться, якщо замість них кине в бій Маттіаса Гінтера і Юліана Брандта. А ось у нашого Андрія Шевченка вибір не такий широкий.

Я не можу стверджувати, що в збірної Німеччини немає слабких місць, однак доводиться констатувати, що вона - фаворит. Виконавська майстерність підопічних Льова вище. Тим не менш, переконаний, що Андрій Шевченко та його помічники до дрібниць вивчили Бундестім і постараються здивувати якимись домашніми заготовками. На мій погляд, нашим не варто вплутуватися з німцями у відкритий футбол, а взяти на озброєння тактику, яка була в недавньому матчі Ліги націй з грізними іспанцями, коли в Києві була здобута історична вікторія.

Маю на увазі чітко налагоджені дії на підступах до свого штрафного майданчика і блискавичний перехід від захисту до атаки. Оскільки німці будуть наступати великими силами, то потрібно постаратися зловити їх на стрімкому контрвипаді. Тільки, щоб реалізація не підвела. І ще я звернув увагу на те, що голкіпери збірної України допускають прикрі помилки через раз, тому в протистоянні з німцями «метелики» не повинні залетіти в наші ворота», - сказав Шиндер.

Нагадаємо, матч Німеччина - Україна запланований на 14 листопада в Лейпцигу. Початок о 21:45.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksiy Borysyuk
Твоя карьера, Антон, в целом сплошная ошибка...