Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 12 листопада 2020, 21:51
785
1

УХЛ отримала нових амбасадорів

Валерій Жидков і проект «Провокатор» - амбасадори УХЛ в сезоні 2020/21

| Оновлено 12 листопада 2020, 21:51
785
1
УХЛ отримала нових амбасадорів

В рамках презентації п'ятого, ювілейного, сезону чемпіонату УХЛ Паріматч Українська хокейна ліга оголосила про старт проекту «Амбасадор ліги». Це люди, які будуть нести хокей в маси, розширювати і збільшувати кількість уболівальників українського хокею. Проект передбачає створення нових онлайн і оффлайн-проектів, а також поїздки на матчі.

Першими амбассадорами в історії Української хокейної ліги стали сценарист, телеведучий, автор студії «Квартал 95», Валерій Жидков, а також спортивний Youtube-проект «Провокатор».

Відомий телеведучий Валерій Жидков сам займається хокеєм, а також неодноразово відвідував матчі і заходи Української хокейної ліги. 

— Незважаючи на те, що 2020 рік вилив на нас багато негативу, він навчив нас цінувати хороші новини. І ось якраз в українському хокеї ці хороші новини були - і нова арена в Маріуполі, і відродження «Сокола». Це буває все-таки не кожен рік.

Була неймовірна фінальна серія між «Кременчуком» та «Донбасом», була відмінна і яскрава розв'язка чемпіонату. Я хочу сказати спасибі всім тим, хто боровся і на льоду, і поза льодом, а також тим, хто робив цю боротьбу фінансово осмисленою. Так що я впевнений, що на нас і в майбутньому сезоні чекає дуже багато хороших новин про наш хокей. Хокей - це класно! Будемо спостерігати за новим і яскравим сезоном.

Лайв-шоу «Провокатор» - це проект про спорт і спортсменів, спортивні події і навколоспортивні івенти. Це новий авторський проект, який розкриє іншу сторону спорту, покаже всі найяскравіші і потужні спортивні події в Україні та ближче познайомить глядача з виворотом спортивного життя.

Варто зазначити, що одним з перших героїв «Провокатора» став гравець ХК «Маріуполь» Кирило Бондаренко, який розповів про хокей в Україні, зарплати хокеїстів і розвиток спорту в цілому, а також поділився секретами свого особистого життя і подробицями виступів у складі збірних України.
Представник проекту «Провокатор» Антон Молодецький поділився своїми очікуваннями від співпраці з УХЛ:

— Ми - абсолютно новий Youtube-проект, що розвивається, і ми раді стати частиною великої хокейної родини. Плануємо з Української хокейною лігою спільно зробити серію спецпроектів і окремих випусків.
 

УХЛ
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі
Футбол | 19 квітня 2024, 06:45 172
Таблиця УПЛ. Шахтар збільшив відрив від конкурентів після виграшу в Зорі

Гірники можуть потрапити напряму до групового раунду Ліги чемпіонів 2024/25

Стали відомі всі пари першого раунду плей-оф НХЛ
Хокей | 19 квітня 2024, 08:05 3
Стали відомі всі пари першого раунду плей-оф НХЛ

У Лізі розпочинаються матчі на виліт

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vlad Rasevski
Верните Харькову хоккей....