Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга націй
| Оновлено 12 листопада 2020, 17:11
29934
26

Андрій ШЕВЧЕНКО: «Незадоволений тільки результатом. Підвела реалізація»

Наставник збірної України - про матч проти Польщі

| Оновлено 12 листопада 2020, 17:11
29934
26
Андрій ШЕВЧЕНКО: «Незадоволений тільки результатом. Підвела реалізація»
УАФ. Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував поразку своєї команди 0:2 від Польщі в товариському матчі:

«Єдине, чим я незадоволений - це результатом. Нас підвела реалізація моментів. Ми допустили дві помилки і поплатилися. Але це футбол. Грою я задоволений. Якщо винести за дужки результат, то гра була хороша.

Ми намагалися збалансувати склад сьогодні, як і команда Польщі. У нас важливі ігри попереду. Ця товариська гра дала багато інформації. А робити якусь оцінку я не хочу.

Лунін? Всі помиляються, це нормально. Нам було важко грати на цьому полі, важко контролювати м'яч. Напевно, тому Лунін і помилився.

Чому грав Лунін? Це молодий, перспективний воротар, який грає в дуже хорошій команді. Йому не вистачає ігрової практики, і для того і є товариські матчі, щоб її отримувати. За винятком цієї помилки, він зіграв хорошу гру.

На перспективи Луніна в збірній ця помилка не вплине. Всі помиляються, не бачу в цьому проблеми. Якщо звертати увагу тільки на помилки, то робота з футболістами не має перспектив.

У мене відмінні гравці, ми грали добре, створювали моменти. Бувають дні, коли ти не забиваєш. Але структурно ми грали правильно, була хороша взаємодія, комбінації. Було кілька помилок.

На правому фланзі захисту у нас небагато варіантів. Постійно на якійсь позиції по два гравці випадають: то воротарі, то центральні захисники, тепер праві. У нас є проблема на цій позиції.

Конопля сьогодні зіграв добре. У другому таймі ми дали можливість Бондарю, щоб подивитися, чи зможе він зіграти на цій позиції. Він теж непогано увійшов у гру. Будемо думати, балансувати. Попереду два непростих матчі. Нам потрібно знайти на цю позицію гравця, який зможе вирішувати завдання.

Чому не викликаний Буяльський? У нас достатньо півзахисників, які працювали в тій системі команди. Буяльський багато пропускав через травми останнім часом, зараз він добре виглядає.

У нас є кістяк, з яким ми завжди працювали. Буяльського я завжди розглядаю як кандидата. Коли він приїжджав, я завжди був задоволений його виступами і його ставленням. Зараз ми викликали цих гравців і дали можливість їм зіграти.

Степаненко? Ми дали йому можливість відпочити сьогодні. У деяких гравців відновлення після коронавірусу пройшло швидко, у деяких - повільніше. Наступні дві гри дуже важливі, ми намагалися балансувати, використали всі шість замін. Маліновський і Степаненко готуються на наступні матчі, і будуть грати, якщо все буде в порядку.

Багато ударів здалеку? Ми створили багато моментів, били і з близької відстані, і здалеку. Команда робила в атаці те, що повинна була, не вистачало тільки реалізації.

Нереалізований пенальті? Це був шанс повести в рахунку. Але команда не зупинилася, продовжувала в тому ж дусі. Змістом гри я залишився задоволений. Крім пенальті, у нас було ще багато шансів, щоб як мінімум здобути нічию, на поразку ми не награли.

Подальші плани? До Києва ми не повертаємося, відразу летимо до Німеччини. Ми залишаємося ночувати тут, завтра тренування і потім ми відлітаємо до Німеччини. Часу відновитися немає.

Ми викликали 30 футболістів до збірної, у нас був коронавірус. Зараз довикликати гравців до збірної - дуже складна процедура, нікого нового не буде.

В якій формі гравці «Шахтаря», які перехворіли на коронавірус? Кривцов сьогодні зіграв дуже хорошу гру, це його перша гра після хвороби. Є хлопці, які відновилися швидше і почувають себе добре. Іншим важче. Головне - що вони повернулися в команду. Будемо дивитися, як вони себе почувають. Але кожен приїжджає сюди з величезним бажанням допомогти команді.

Гра без уболівальників? Ми всі в однакових умовах. Ми сумуємо. Коли грали два домашні матчі в Києві та було 15-20 тисяч уболівальників, це відчувалося. Грати без уболівальників дуже важко. Сподіваємося, ситуація скоро покращиться».

Оцініть матеріал
(110)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 13
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?
Футбол | 02 травня 2024, 06:40 59
Німеччина буде представлена 5 клубами у ЛЧ. Чи потрапить Шахтар в основу?

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
RUX
А Вітя Коваленко коли останній раз на футбольне поле виходив до вчорашнього матчу? Я це про: "Буяльский був травмований" і багато пропустив. Бла-бла-бла....
Олександр Нео
Я иногда дурею от таких интрвью:Вот к примеру интервью таксиста:
— Как вы оцените поездку?
— Я очень доволен ездой, если не считать остановку в лесу.
- но ведь вы остановились, из за того что бензин закончился! Вы не удосуджились проверить!
— Это бывает со всяким, не стоит вешать ярлыки.
- но пассажир опоздал из за этого на рейс в аэропорт?
- не вижу паники. Это всего лишь пассажир а не министр.
- что вы будете делать в дальнейшем? — нет необходимости проверять бензин перед выездом. Наоборот, нас нужно поддержать, такой стресс.
- но ведь пассажир опоздал! — повторяю. Это обычный пасажир. На следующей неделе будем везти судью в аэропорт. Тогда и увидим и оценим качество услуг. Спасибо. Удачи!
Trasher311987
Ну и Конечно Шева, насчёт Буи.
Виталя лучший игрок Динамо по стабильности за последние 3 года.
Человек не оценён никак в сборной.
Очень похожа ситуация Черчесова и Денисова я надеюсь без конфликта.
Нафига тебе Мораес если есть Филиппов который может и 10-ку сыграть
Почему нет Кочергина?
Чем он хуже того же Макаренко, человек может сыграть и слева в полузащите.
Долбанное кумовство.
Я постоянно возмущался когда ставили в 90-2000 годы то дмитрулина то Старостяка справа.
Теперь тоже самое.
Не работает система просмотра игроков вообще.
Толик Стришко
Только я один не понимаю , Буяльский хуже Коваленко - вот и ответ , кротозаврика не шева вызывает в сборную что ли ,не уже ли не видно что витя никакой уже года 2 как???
avtv5555
Одна ошибка Лунина.??? А метания по штрафной при 2 пропущенном, а легкий удар который который не смог зафиксировать Если ему еще дать шанс с Германией или с Швецарией, то можно потерять шансы в лиге наций.
Trasher311987
Я допустим запомню результат.
Шеве виднее, но Коваленко в сборной для того чтобы бы был игрок шахтера это абсурд.
Кстати тоже самое думаю будет при здоровом коноплянки.
Andre066
Тебе найти где шахтер мимо ворот бьет? Или рассказать как Шева мазал мимо воротo за Милан?
Толик Стришко
Первый тайм ок , согласен игра наша смотрелась , хочу заметить до появления Марлоса и Мораеша хоть моменты были второй полный З еро!!!
anatoliy120
Выход есть, в контексте реализации голевых моментов. Необходимо, чтобы по окончанию тренировок футболисты выполняли регулярно следующее научно- обоснованное тренировочное упражнение: пробивали по пустым воротам продолжительное время. Это тренировка намерения и уверенности. Это простое, но эффективное упражнение дает ощутимые результаты. Кстати, футболист команды "Львов" Ныч забил мяч в ворота команды "Ворскла", благодаря выполнению этого упражнения накануне по заданию тренера. Начало положено, действуйте.
Oleynik_sport
Результат матчу, були моменти, це футбол. Хороша гра. Потрібен баланс. Інформація. Помилки. Захист. Далі Німеччина. Удачі.
tima fialko
Як бісить оце стандартне "підвела реалізація"-підводить посередня майстерність,незібраність,пофігізм і т.п.Коли по роботі,на свій брак,скажеш шефу "підвела реалізація",що почуєш у відповідь?
spqr-te
Нашим гравцям не модна економити сили. Їм треба казати рвати з під себе землю. Тоді буде результат.
Trasher311987
Правильно не надо довызывать в сборную выздоровиших это хоть что то умное.
На Германию состав: Пятов Кривцов Матвиенко Конопля Михайличенко Степаненко Малиновский Зинченко Ярмоленко Марлос Яремчук
Орлов Михаил
Коли навколо суцільна срака, то і поразка наших лузерів виглядає якось патріотично!
alekos59
Кажется надо немного пожестче с нашими молодыми дарованиями-миллионерами, а то ответсвенности 0. Если постоянно их оправдывать, отмазывать, то и ответственности не будет, ее и так нет. Проиграли, меняются футболками, стыдоба! Купи себе в ларьке эту футболку! А болельщикам подсовывают опять очередную отмазку. Если результат пох то и показывать эти товарняки не нужно. Не у всех пох на Флаг.
Archie FireLion
Короче, по словам Шевы все сыграли "хорошо". Но если играют хорошо, то и результат, как правило тоже хороший, - интервью не о чем.
alekos59
Логика лузера налицо-проиграли, ничего страшного, зато проверили игроков. А репутация, сэр?
Хотя у Шевы после милан-челси-милан она немного того...