Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2020, 21:25
2463
4

ВОРОБЕЙ: «Вилучення Сидорчука? Чиста червона картка! Це було небезпечно»

Колишній форвард «Шахтаря» прокоментував події матчу в Києві

| Оновлено 10 листопада 2020, 21:25
2463
4
ВОРОБЕЙ: «Вилучення Сидорчука? Чиста червона картка! Це було небезпечно»
Instagram. Андрій Воробей

Колишній форвард «Шахтаря» Андрій Воробей прокоментував події матчу 9-го туру чемпіонату України між «Динамо» і «Шахтарем» (0:3):

Очікував, що «Шахтарю» буде трохи легше. У «Динамо» дуже великі втрати з ковідом і на день менше на відновлення. Було видно, що спочатку гра давалася, але потім – помилка воротаря, на одного гравця стало менше і сили залишили. По грі, невелика перевага була у «Шахтаря».

Вилучення Сидорчука? Чиста червона картка – це моя думка. Можливо, Сергій хотів зіграти по-іншому, але на максимальній швидкості – це було дуже небезпечно. Він міг нанести важку травму.

Чи потрібно було переносити матч? У кожного клубу є свої проблеми – у «Динамо» свої, у «Шахтаря» теж. Якщо є регламент – потрібно грати. У «Шахтаря» є свої плани – Ліга чемпіонів, збірна України, своя підготовка. Вони мали право погоджуватися або відмовити.

Мірча Луческу вважає, що ковід переміг в цьому матчі, а fair play – програв. Ми вже звикли до висловлювань Містера і кожен раз чекаємо від нього яскравої фрази. Зі свого боку, його можна зрозуміти. Можливо, він сказав правильно. Але, все ж, є регламент, і команди зобов'язані грати.

Чи можна сказати, що Мірча Луческу програв тактично? Ні. Він вибрав правильну тактику і оптимальний склад з гравців, які були «в обоймі». Це простежувалося аж до вилучення. Допоки не вилучили Сидорчука, у «Динамо» виходило, практично, все. Гра давалася, і кияни нічим не поступалися суперникові. При рівних складах, ловив себе на думці, що «Шахтар» грає не в свій футбол. Гра була рівною, команди «катали» м'яч біля своїх воріт. На жаль, після вилучення «Динамо» потрібно було перебудовуватися, але сил на це не вистачало, і перевага в одного гравця дала про себе знати. «Шахтар» зміг проявити себе у всій красі.

Робота Катерини Монзуль? За іграми, які були в попередньому чемпіонаті, були великі помилки, на мою думку. Цей матч вона провела гідно. Були поодинокі епізоди, де можна щось сказати, але вони не вплинули на гру. Не бачу грубих помилок Катерини Монзуль в цьому матчі.

Ні, ця поразка не виб'є «Динамо» з колії. Мірча Луческу – досвідчений тренер. Він знає, як команді уникнути затяжної «ями». У перерві на збірну «Динамо» зможе відновитися, перебудуватися. Нічого масштабного не відбулося, просто «Шахтар» скоротив відставання. Вся боротьба попереду».

 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
в Сидорчука просто вселился Гармаш!
dd dent
Какой жопой руководствуется игрок непонятно
S t e p a n
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил