Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 09 листопада 2020, 22:10
2817
0

Непростий спаринг у Дебрецені. Збірна України вирвала перемогу в Угорщини

Українці здобули перемогу в першому товариському матчі з угорською командою

| Оновлено 09 листопада 2020, 22:10
2817
0
Непростий спаринг у Дебрецені. Збірна України вирвала перемогу в Угорщини
facebook.com/UKRAINEFUTSAL

Збірна України з футзалу провела перший з двох запланованих товариських матчів з національною командою Угорщини. Нагадаємо, що «синьо-жовті» ведуть підготовку до групового турніру кваліфікації Євро-2022, який стартує в грудні.

Початок зустрічі залишився за господарями майданчика. Угорці багато контролювали м'яч і створили кілька гольових моментів. І один з них завершився взяттям воріт: після удару Нагі стався рикошет, який відправив м'яч під поперечину. Втім, українцям вдалося швидко відігратися. Білоцерківець зіграв «на стовпа» і переадресував м'яч Зваричу, який з близької відстані не схибив.

Надалі підопічні Олександра Косенка заволоділи перевагою, а угорці проводили нечасті контратаки. Достатку гольових моментів не спостерігалося, хоча перед перервою м'яч міг залетіти як в одні, так і в інші ворота. Однак, на перерву суперники пішли з нічийним результатом.

Ледве почався другий тайм, як українці створили кілька гольових ситуацій. Були близькі до успіху Грицина і Єрьомін, але їм не вдалося пробити голкіпера. Господарі майданчика намагалися активним пресингом створити проблеми «синьо-жовтим», але українці справлялися з тиском суперників. Перемогу нашій команді приніс точний удар Миколи Грицини, який відгукнувся на простріл з кутового. Надалі угорці зняли воротаря і намагалися вирвати нічию. Здійснити камбек господарям не вдалося: українці втримали переможний результат.

Другий товариський матч команди проведуть у вівторок, 10-го листопада. Гра розпочнеться о 13:30.

Товариський матч.

Угорщина - Україна - 1:2

Імре Нагі (4) - Михайло Зварич (6), Микола Грицина (34)

Угорщина: Марсель Алажтич, Річард Давид, Норберт Хорват, Шабольц Хорват, Аттіла Тот, Янош Рабл, Мілан Хаймаши, Тамаш Жентес-Біро, Адам Вош, Золтан Дрот, Герг Сіска, Імре Нагі, Петер Сабо, Давид Мезеї

Україна: Кирило Ципун, Сергій Малишко, Микола Грицина, Тарас Королишин, Олег Єрьомін, Михайло Зварич, Микола Білоцерківець, Петро Шотурма, Ігор Корсун, Олександр Педяш, Сергій Журба, Микола Микитюк, Тарас Кузь, Мар'ян Пелех, Юрій Савенко

Дебрецен (Угорщина)

УГОРЩИНА - УКРАЇНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.