Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
|
1848
0

Василь САЧКО: «Хочемо опинитися серед тих, хто вийде в Прем'єр-лігу»

Наставник «Волині» – про цілі на сезон

Василь САЧКО: «Хочемо опинитися серед тих, хто вийде в Прем'єр-лігу»
Meta-ratings. Василь Сачко

Головний тренер «Волині» Василь Сачко розповів про амбіції лучан в боротьбі за путівку до Прем'єр-ліги.

«Тренерам зараз можна тільки поспівчувати, награвати один склад, як раптом, дає про себе знати коронавірус, втрачаєш лідерів і вся робота йде нанівець. Саме цим можна пояснити брак стабільності навіть у клубів, які перебувають на верху турнірної таблиці. «Волині» після спалаху в команді коронавірусу було дещо простіше вирішувати кадрові проблеми, у нас завдяки ініціативі та старанням керівництва, вже кілька місяців функціонує друга клубна команда, яка виступає в другому дивізіоні. У важку хвилину ми закривали проломи в основній команді за допомогою резервістів, які не підвели, довівши, що на них в майбутньому можна розраховувати.

Думаю, що боротьбу за три путівки в УПЛ будуть вести шість команд, докладемо зусиль, щоб серед них виявилася і «Волинь», хоча перед нами ще не позначені завдання на сезон. Поки ж намагаємося перемагати в кожному матчі, швидше за все, під час зимової перерви, з'явиться конкретика і з турнірними цілями.

На мій погляд, останнім часом рівень команд Першої ліги дещо знизився. Це підтверджує і не зовсім вдалий виступ лідерів минулого сезону, які зараз знаходяться серед аутсайдерів класу найсильніших. Згоден, в порівнянні з іншими клубами, у новачків УПЛ було менше часу для відновлення і доукомплектацію, але не обійшлося і без їхньої провини. Необхідно було завчасно і більш продуктивно готуватися до нових викликів.

До речі, у «Волині» після змін на тренерському містку, також на старті не все виходило. Як не як, з'явилося багато новобранців і потрібен був час, щоб вони знайшли спільну мову. І хоча поступово «Волинь» надолужила згаяне і закріпилася в лідируючій групі, проте кілька позицій ще вимагають підсилення. Над цим зараз активно працюють наші селекціонери. Все ж, будемо сподіватися, що кадрового потенціалу «Волині» вистачить, щоб гідно завершити першу частину сезону», - сказав Сачко.

Нагадаємо, що в 12 турі Першої ліги України «Волинь» 10 листопада прийматиме «Оболонь». Після 11 турів лучани займають четверте місце, маючи в своєму активі 18 очок.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?
Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8
Таблиця Ла Ліги. Скільки потрібно очок Жироні, щоб вийти до Ліги чемпіонів?

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу
Футбол | 01 травня 2024, 00:30 0
Баварія – Реал – 2:2. Заруба у Мюнхені. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.