Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
2391
3

Олег ШЕЛАЄВ: «На Динамо ця невдача ніяк не вплине»

Спеціаліст висловився про перемогу «гірників» над киянами

Олег ШЕЛАЄВ: «На Динамо ця невдача ніяк не вплине»
ФК Динамо Київ

Екс-гравець збірної України Олег Шелаєв підбив підсумки поразки «Динамо» від «Шахтаря» (0:3) у поєдинку 9-го туру УПЛ.

«Якщо абстрагуватися від гри команди, то завжди можна сказати, що в невдачі винен, в першу чергу, тренер. Неправильний вибір складу, помилки в підготовці і так далі - звичайний набір звинувачень на адресу коуча. Але, в даному випадку, слід пам'ятати, що в поразці «Динамо» є і об'єктивні причини. Це і менший термін - в один день, на відновлення після Ліги чемпіонів, і більше число вибулих з ладу основних виконавців.

Луческу перед матчем з «Шахтарем» потрапив у патову ситуацію. Румунський фахівець, вибираючи тактику на цю гру, змушений був відмовитися від високого пресингу - зазвичай, настільки ефективного в протиборстві з гірниками. Кияни зрозуміли, що на це їм просто не вистачить сил.

На біло-синіх дана невдача ніяк не вплине - у них є пом'якшувальні обставини. «Динамо» може пояснити собі, чому таке сталося. Що стосується «Шахтаря», то для нього перемога над киянами була необхідна для реабілітації після фіаско в матчі з «Боруссією», і можливістю скоротити відставання від «Динамо».

Вилучення Сидорчука? В динаміці всі бачилося так, що особливо грубого порушення проти Корнієнка не було. Але Катерина Монзуль, як з'ясувалося, відразу прийняла невірне рішення і показала Сидорчуку тільки жовту картку. При повторі епізоду стало ясно - це стовідсоткове вилучення. Після підказки суддя виправила свою помилку», - сказав Шелаєв.

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anatoliy120
Выход есть, в контексте эмоционального состояния игроков команды. Игроки команды «Динамо» попадают в «американские горки». В низком эмоциональном состоянии игроки не в состоянии выполнять требования тренера. Существует шкала эмоциональных тонов. Тон игрока можно определить как накануне, так и непосредственно перед матчем. Более того существуют действенные методы повышения по тону. Просто надо идти в ногу с современностью. Обратись за помощью в Центр “Дианетика» г. Киев, ул. Спасская, 10-Г, тел. 0675072466, сайт: www.dianetika.in.ua или в Киевскую Группу Планета, тел. 0962970195, 0992970195.
Игорь Петров
За такие прыжки, надо не только удалять , но дисквалифицировать на длительный срок, я вспоминаю подобный фол в 90 - х на Олеге Пестрякове, великолепный полузащитник, восходящая звезда футбола, после такого прыжка получил открытый перелом, нога держалась на одном сухожилии, из-за чего практически вынужден был закончить карьеру футболиста. В случае с Корниенко, там не хватило 2-3 см , чтобы получить такую-же травму. Идти в подкат сзади на огромной скорости с " открытой бутсой" , т е шипами вперёд, полное пренебрежение к сопернику, ведь надо понимать, что у вас одна и та- же профессия и ты можешь оказаться в такой же ситуации.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил