Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
10055
14

Артем ШАБАНОВ: «Сидорчук вибачився перед усіма»

Захисник «Динамо» – про вилучення партнера по команді в матчі з «Шахтарем»

Артем ШАБАНОВ: «Сидорчук вибачився перед усіма»
ФК Динамо Київ. Артем Шабанов (праворуч)

Захисник київського «Динамо» Артем Шабанов в ефірі «Профутбол Digital» прокоментував поразку від донецького «Шахтаря» (0:3) в матчі 9-го туру української Прем'єр-ліги.

– Повтору ще не бачив, коли була червона картка, але в динаміці це порушення не виглядало на вилучення. Арбітру видніше, вона була ближче.

– Сидорчук щось казав з цього приводу в роздягальні?
– Він вибачився перед усіма, але ми сказали, що нічого страшного, у всіх бувають помилки. Треба підтримати Сергія, всі старалися та хотіли виграти.

– Наскільки непросто грати на позиції лівого захисника? Чи була розмова з Луческу з приводу тактичних моментів гри на цій позиції?
– Так, були. Луческу казав, щоб я не кидався на швидких футболістів, які діють на флангах у суперника. Якщо вже опонент приймає м'яча, не викидатися, а дочекатися партнера, і два в один буде легше відбирати м'яч.

– Перший гол було забито після подачі з твого флангу...
– Треба ще подивитися момент. Пішла звичайна подача з флангу, один нападник та багато наших захисників, але пропустили гол..

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wicker
Це вже не перший раз баран, а ля Гармаш 2...
Владимир Пидвирный
Виключити з основного складу на три місяці, покарати в грошовому еквіваленті, попередити про наступну картку на рік дискваліфікація. Ці піжони нічого і нікого не бояться. Ні дисципліни, ні порядку. Гнилий ти Суркіс, дуже гнилий.
Trollface
Только Турция, без вариантов.
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alekos59
Шабанов, а ты не хочешь извиниться. Не перед всеми, а перед нами ???
Turnok
А перед Корниенко извинился?
Юрий Карпенко
Посмотрел как он покидал поле ,футболка вся в крови, в носу палочки торчат, чувак перепутал вид спорта по ходу, ему надо там на бокс на бои без правил но точно не футбол
sxas dsa
Перед болельщиками тоже, я не слышал?!
anatoliy120
Выход есть, в контексте эмоционального состояния игроков команды. Игроки команды «Динамо» попадают в «американские горки». В низком эмоциональном состоянии игроки не в состоянии выполнять требования тренера. Существует шкала эмоциональных тонов. Тон игрока можно определить как накануне, так и непосредственно перед матчем. Более того существуют действенные методы повышения по тону. Просто надо идти в ногу с современностью. Обратись за помощью в Центр “Дианетика» г. Киев, ул. Спасская, 10-Г, тел. 0675072466, сайт: www.dianetika.in.ua или в Киевскую Группу Планета, тел. 0962970195, 0992970195.
zabo44
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Николай Власов
это что получаеться сидорчук признал что его удолили в полне законо