Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 листопада 2020, 01:19
860
0

Манчестер Сіті і Ліверпуль не визначили переможця в очній дуелі

Промах з пенальті від Де Брюйне не дозволив городянам отримати чергову перемогу над червоними

| Оновлено 09 листопада 2020, 01:19
860
0
Манчестер Сіті і Ліверпуль не визначили переможця в очній дуелі

Дуже цікавий матч пройшов на стадіоні «Етіхад». Колективи порадували своїм виступом, незважаючи на те, що вболівальники англійської Прем'єр-ліги звикли бачити більш швидкісну гру від цих команд, колективи продемонстрували прекрасну позиційну гру, яка тримала усiх на одному диханні.

Обережний підхід до суперника від Клоппа і Гвардіоли тільки додав психології до протистояння, будь-який момент розцінювався як потенційний гол. Матч почався з розвідки, кожна з команд доходила до штрафного суперника, але небезпечних епiзодiв було небагато. Однак сольний прохід Мане завершився фолом на сенегальцi, арбітр Крейг Поусон, не вагаючись, вказав на точку. Вирок виконав штатний пенальтист «Ліверпуля» Салах, єгиптянин холоднокровно пробив у лівий нижній кут воріт і відкрив рахунок в матчі.

«Манчестер Сіті» тут же почав набирати обертів і створювати гострі атаки, «червоні» намагалися контратакувати, але особливої ​​небезпеки не створили. Зате «городяни» в одному з епізодів змогли зрівняти рахунок - на тридцять першій хвилині Кевін Де Брюйне віддав якісну передачу на Габі Жезуса, а бразилець чудово прибрав Трента Олександра-Арнольда на розвороті і ударом переграв Аліссона, відправивши м'яч у сітку воріт.

Після другого голу команди продовжили грати на зустрічних курсах, що призвело до чергового одинадцятиметрового удару, цього разу правила у власному штрафному порушили «мерсисайдцi». Де Брюйне зголосився виконати удар, але бельгійський півзахисник пробив трохи в сторону від лівої штанги, при цьому голкіпер стрибнув праворуч. Тому перший тайм так і завершився з нічийним рахунком на табло.

Друга половина зустрічі була більш вальяжною, суперники намагалися змусити помилитися один одного і не сильно лізли на рожен, побоюючись швидких контратак. При цьому «Ліверпуль» відмовився від свого вiдомого потужного пресингу і найчастіше зустрічав гравців «Манчестер Сіті» на своїй половині поля. При цьому «городяни» іноді не встигали за «червоними» і були змушені фолити, зриваючи атаки гостей, за що отримали чимало усних попереджень і пару гірчичників. В одному з таких епізодів пошкодження отримав Олександр-Арнольд та був оперативно замінений на Джеймса Мілнера.

До кінця зустрічі противники продовжували діяти акуратно, ніби погодилися на нічию, яка в підсумку і стала результатом зустрічі.

Англійська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Манчестер Сіті» - «Ліверпуль» - 1: 1

 Жезус (31) - Салах (13, пенальті).

 Стерлінг (61), Лапорт (79) Вокер (90 + 3) - Матіп (46).

На 42-й хвилині Кевін Де Брюйне не реалізував пенальті (повз ворота).

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Вокер, Діаш, Лапорт, Канселье, Де Брюйне, Родрі, Гюндоган, Торрес (Сілва, 61), Стерлінг, Габріел Жезус.

Запас: Штеффен, Фоден, Стоунз, Зінченко, Аке, Гарсія.

«Ліверпуль»: Аліссон, Олександр-Арнольд (Мілнер, 63), Матіп, Гомес, Робертсон, Хендерсон, Вейналдум, Салах, Мане, Жота, Фірміно (Шакірі, 59).

Запас: Адріан, Джонс, Кейта, Орігі, Філліпс.

Арбітр: Крейг Поусон (Англія)

Стадіон: «Етіхад» (Манчестер)

 

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.