Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:06
1343
0

Вест Хем - Фулхем. Прогноз і анонс на матч АПЛ

Молотобійці вперше за сім турів зіткнуться не з топовим суперником

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:06
1343
0
Вест Хем - Фулхем. Прогноз і анонс на матч АПЛ
ФК Вест Хем

В рамках восьмого туру англійської Прем'єр-ліги в очному протистоянні зійдуться дві команди з нижньої частини турнірної таблиці. Не дивлячись на близькість по займаних місцях, колективи демонструють абсолютно різну за класом і за стилем гру, а фаворитами даного бою можна сміливо назвати господарів поля.

«Вест Хем»

Останнім часом «молотобійці» демонструють приємну гру і непоганий результат, незважаючи на те, що в плані просування по турнірній таблиці у команди справи не складаються, все ж позитивні моменти є, а менеджер команди Девід Мойес був номінувати на нагороду найкращому головному тренеру місяця в англійській Прем'єр-лізі. Вся справа в тому, що «Вест Хем Юнайтед» з кінця вересня провів п'ять матчів поспіль проти переважаючих його за силою і за класом суперників і зміг набрати вісім очок, здолавши «Вулверхемптон» і «Лестер Сіті», а також зігравши внічию проти «Манчестер Сіті» і «Тоттенхема».

У минулому турі підопічні Девіда Мойєса на виїзді протистояли «Ліверпулю». Чергову перевірку на міцність «молотобійці» почали з забитого голу, автором якого став Форналс, до речі, даний футболіст був номінований на кращого гравця жовтня в АПЛ. До кінця першого тайму «червоні» змогли відквитати один м'яч після успішно реалізованого пенальті. У другій половині зустрічі господарі зібралися і вийшли вперед після голу Жоти. У «молотобійців» не вистачило часу і запасу енергії на фінальний штурм, а тому вони поступилися чинним чемпіонам.

«Фулхем»

«Дачники» огидно почали нинішній сезон, підопічні Скотта Паркера програли перші чотири матчі і знаходилися на останньому місці в турнірній таблиці. Однак зараз ситуація трохи покращилася, команда вийшла із зони вильоту, хоча і не так далеко, тому конкуренти зможуть дістати її при першій же можливості, і навіть здобула першу нічию і першу вікторію. Нічия відбулася в протистоянні з «Шеффілд Юнайтед», тоді команди забили по голу і розійшлися з миром.

А ось перемогу «білі» заробили в минулому турі, колектив Скотта Паркера протистояв «Вест Бромвічу» і даний матч був для них архіважливим з точки зору турнірного становища, адже «дрозди» є прямими конкурентами «дачників» у боротьбі за збереження прописки в елітному дивізіоні . На двадцять шостій хвилині після передачі з лівого флангу Мітровіч акуратно скинув м'яч на дальню штангу, де круглого головою закарбував у отвір воріт Рід. Через чотири хвилини «Фулхем» подвоїв перевагу після красивого удару в дев'ятку з-за меж штрафного у виконанні Аіни. Під кінець зустрічі Рід мав можливість оформити дубль після помилки голкіпера, але влучив у захисника. Таким чином, зустріч аутсайдерів завершилася перемогою «дачників» з результатом 2: 0.

Особисті зустрічі команд

В останніх п'яти офіційних матчах між цими колективами тричі вікторію святкували футболісти «Вест Хема», а двічі перемога виявлялася в руках «дачників».

Передбачувані склади команд

«Вест Хем»: Фабьянскі, Цуфал, Балбуена, Огбонна, Крессуелл, Масуаку, Боуен, Соучек, Райс, Форналс, Галлер.

«Фулхем»: Ареола, Аіна, Андерсен, Адарабіо, Робінсон, Керні, Ангуісса, Кордова-Рід, Лофтус-Чiк, Лукман, Мітровіч.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що оптимальним варіантом для ставки на даний матчбуде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.83 по лінії FavBet. «Вест Хем» на даний момент куди більш серйозна команда і вони здатні без проблем переграти «білих».

 

7 листопада, субота

«Вест Хем» - «Фулхем»
Лондон. «Олiмпiйський Стадiон». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Setanta Sport
Прогноз Sport.ua — 3:1
 
  • 1.84
  • 3.80
  • 4.35
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.