Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 07 листопада 2020, 13:44
1241
0

Атлетіко - Кадіс. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери

Матрацники йдуть за черговою перемогою

| Оновлено 07 листопада 2020, 13:44
1241
0
Атлетіко - Кадіс. Прогноз і анонс на матч іспанської Прімери
ФК Атлетiко

В рамках дев'ятого туру іспанської Прімери на нас чекає зустріч двох найпотужніших оборонних команд в лізі, проте це не означає, що вони спробують засушити рахунок, тим більше, що «Атлетіко» з задоволенням протестує міцність новачка вищого дивізіону і спробує заробити чергові три очки.

«Атлетіко»

Підопічні Дієго Сімеоне демонструють неймовірну статистику, мадридський колектив не програє протягом двадцяти двох матчів поспіль і все йде до того, що ця цифра буде тільки рости. У нинішньому сезоні для «матрацників» може настати щасливий час, проте їм самим потрібно навчитися стабільно набирати три очки в тих матчах, де команда чіпляється за необов'язкову нічию. Також відзначимо і зростання деяких виконавців, Льоренте прекрасно прогресує протягом сезону і може стати повноцінною заміною Антуану Грізманну. А нещодавно критикований багатьма Жоау Фелікс нарешті знайшов свою гру і демонструє хорошу статистику, на його рахунку три забиті голи і одна гольова передача. Також не відбуває номер Луїс Суарес, він повинен повернутися в Прімері в майбутній зустрічі після невеликого відпочинку.

Але все ж, не все так гладко у «матрацників», найбільшим головним болем Дієго Сімеоне є травми, поки тренер обходиться без Дієго Кости, Врсалько і Карраско, тут на допомогу приходить невелика перерва на матчі збірних. Якщо дані футболісти встигнуть відновитися до матчів єврокубків, то «Атлетіко» помітно поліпшить якість ротації, що дозволить продовжувати переможну серію, яка триває вже три матчі поспіль.

«Кадіс»

Новачок іспанської Прімери в нинішньому сезоні дивує всіх, «жовта субмарина» стартувала краще за «Хетафе», «Валенсію», «Севілью» та «Барселону». На даний момент підопічні Альваро Сервери розташовуються на п'ятому місці в турнірній таблиці і мають в активі чотирнадцять очок. Окремо варто відзначити оборонні спроможності колективу, адже менше них пропустив лише «Атлетіко», всього шість голів «Кадіс» пропустив у свої ворота, а за останні п'ять матчів вони чотири рази йшли з поля сухими і пропустили лише одного разу в матчі проти мадридського «Реала», зігравши з чемпіоном внічию.

У минулому турі «жовта субмарина» на виїзді протистояла «Ейбару». «Кадіс» віддав господарям ініціативу у володінні м'ячем, залишивши собі не так багато можливостей для голу, однак скористався ними на вищому рівні, за три хвилини в середині першого тайму гості забили два голи і щільно сіли в оборону, що дозволило їм утримати рахунок 0:2 до фінального свистка.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять ігор між цими командами «матрацники» змогли завоювати три вікторії, «Кадіс» лише раз переграв столичний клуб і одного разу команди завершили зустріч з нічийним результатом.

Передбачувані склади команд

«Атлетіко»: Облак, Тріпп'єр, Савич, Хіменес, Лоді, Льоренте, Корреа, Торрейра, Коке, Фелікс, Суарес.

«Кадіс»: Ледесма, Акапо, Фалі, Кала, Еспіно, Санчес, Йонссон, Фернандес, Алекс Фернандес, Лозано, Негредо.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на приголомшливий старт сезону, «Кадіс» безумовно програє «Атлетіко» у всіх ігрових аспектах, підопічні Дієго Сімеоне можуть зіграти більш варіативно і по ситуації, а тому навіть «автобус» гостей навряд чи допоможе уникнути поразки. Нашої ставкою на майбутнє протистояння буде позиція - перемога господарів у другому таймі з коефіцієнтом 1.78 по лінії FavBet.

 

7 листопада, субота

«Атлетіко» - «Кадіс»
Мадрид. «Ванда Метрополiтано». Початок - 22:00
Пряма трансляцiя на Megogo
Прогноз Sport.ua — 2:0
 
  • 1.42
  • 4.40
  • 10.00
Сделать ставку

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа
Футбол | 10 травня 2024, 18:22 7
Відомо, як відреагував Лунін на інформацію, що у фіналі ЛЧ зіграє Куртуа

«Реал» зіграє з «Боруссією» 1 червня у фіналі головного єврокубка

Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»
Футбол | 11 травня 2024, 02:00 0
Владислав ЛУПАШКО: «Гравці Інгульця заслужили, щоб зіграти в УПЛ»

Головний тренер команди з Петрового розповів про вихід до УПЛ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.