Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 листопада 2020, 13:53
9692
8

«Він дуже хороший хлопчик, не схожий на зірку» - Луческу про діалог з Мессі

Румунський тренер позитивно відгукнувся про лідера «Барселони»

| Оновлено 07 листопада 2020, 13:53
9692
8
«Він дуже хороший хлопчик, не схожий на зірку» - Луческу про діалог з Мессі
Twitter

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про своє спілкування з лідером «Барселони» Ліонелем Мессі після нещодавнього поєдинку Ліги чемпіонів, в якому кияни на виїзді поступилися каталонцям з рахунком 1:2.

«Ми зустрічалися з ним уже чимало разів. На нашому рівні спілкування присутня тільки дружелюбність. Я вважаю, що Мессі не потребує перебільшення його особистості. Перед матчем у мене відбулася дружня бесіда з Лео. Коли я тренував «Шахтар», то також спілкувався з ним. Він дуже хороший хлопчик. Звичайна його поведінка не справляє враження, що це зірка», - сказав Луческу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що Луческу підкликав до себе Мессі після матчу і попросив у аргентинця на згадку футболку з автографом, яку Ліонель передав тренеру «Динамо» згодом в підтрибунному приміщенні стадіону.

Оцініть матеріал
(76)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vicktor5891
вообще не очевидно...вряд ли он его подозвал после матча словами:"Эй,мальчик,пади-ка сюда"
anatoliy120
Выход есть, в контексте реализации голевых моментов. Необходимо, чтобы по окончанию тренировок футболисты выполняли регулярно следующее научно- обоснованное тренировочное упражнение: пробивали по пустым воротам продолжительное время. Это тренировка намерения и уверенности. Это простое, но эффективное упражнение дает ощутимые результаты. Кстати, футболист команды "Львов" Ныч забил мяч в ворота команды "Ворскла", благодаря выполнению этого упражнения накануне по заданию тренера. Начало положено, действуйте.
vicktor5891
Не очень красиво называть Месси мальчиком.Особенно когда есть видео,где Луческу чуть ли не бежал за этим "мальчиком" с просьбой о футболке.Ладно бы если выиграли или в ничью сыграли...Но дело даже не в этом.Ты либо не подходи к нему с такой просьбой,а после рассказывай о "способных мальчиках" .Либо,если уж "снизошел",то нечего после пренебрежительно включать крутого папика.