Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 листопада 2020, 18:34
15041
35

ДЕНИСОВ: «Ті клуби, які транслюють матчі на YouTube, можуть зникнути»

Футбольний журналіст навів як приклад «Металіст», «Дніпро» і «Карпати»

| Оновлено 06 листопада 2020, 18:34
15041
35
ДЕНИСОВ: «Ті клуби, які транслюють матчі на YouTube, можуть зникнути»
Денисов Time

Футбольний журналіст Олександр Денисов у авторській програмі Денисов Time відповів на питання про платні трансляції УПЛ:

«Мені закидають: от ви нам багато розповіли про платні трансляції матчів, чому вони платні і чому це правильно. Але, тим не менше, кілька українських клубів транслюють матчі на YouTube. Мовляв, що ж ви тоді говорите, як же так, щось ви не так розказуєте!

Дивіться. Звичайно, вони роблять трансляції на YouTube. Мені здається, поки вони будуть так робити, у нас будуть зникати клуби, будуть зникати спортивні редакції на телеканалах. Тому що одні можуть робити трансляції на YouTube, а ми і ви, наші дописувачі, разом розвиваємо український футбол, інвестуємо в нього наші кошти. Тому я за це можу бути тільки вдячний.

Розумієте, все що неприродньо, рано чи пізно закінчиться погано. І рано чи пізно власники клубів скажуть менеджменту: де доходи? І якщо цих доходів не буде, якщо доходи не будуть рости з року в рік, кожен матиме ризик–- прокинутися на наступний день, а в місті не виявиться улюбленої команди. Так страждають вболівальники «Металіста» і «Дніпра». І найбльш живий і близький приклад – це львівські «Карпати», яких більше немає».

Нагадаємо, в поточному чемпіонаті УПЛ безкоштовні трансляції матчів на YouTube проводять «Динамо» Київ, «Дніпро-1» і «Зоря» Луганськ.

Оцініть матеріал
(106)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 35
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Юрий Тютюшев
Конечно))) давайте все отдадим ТРК Копанка)) и смотреть вообще не будем футбол ))))
adidas777
Мерзкая личность, он пытается угрожать и шантажировать другие клубы?
До коле наш футбол будет терпеть этих уродов?
Вы для начала у себя на Футболах порядок наведите, и дайте людям хоть малую долю того, за что они деньги заплатили!!!
Oleg Savchuk
В итоге исчезнут каналы футбол))
zac1310
Если бы у нас было заюиточное население и развитая инфраструктура, я бы с ним согласился. В смысле, согласился, ято за качественный продукт нужно платить больше, ибо вопрос о исчезновении клубов от безденежья б не стоял.
Но в наших условиях тупо повышать цены, закрывать бесплатный доступ...
У нас часто телевизоры у людей старые, и хоть HD хоть что - разницы нет. Та и дороговато - за 3 канала -106 грн/мес. Если будут продолжать в том же духе, могут столкнуться с тем, что многие просто перестанут футбол смотреть, с чего будут прибыль получать?
ampl7
Как уже достал этот клоун навязыванием ахметовских каналов!
Artyom Ilchenko
Ему в самом конце эфира пришел положительный тест на ковид, кстати
Taykitanin
Про платність та зв'язок зі зникненням Металіста та Дніпра здивував, ось де причина - ю туб. А якщо серйозно, то таку тему може розкрити незаангажована людина, але ж ніяк не головний транслятор Шахтаря.
Юрий Тютюшев
Динамо исчезнет)))? Может клубы научаться зарабатывать своими силами!) а не будут на дотациях от ОЛИГАРХИИ!
OLEXANDER
Денисов-це маріонетка Ахметова. А ахметов олігарх, як він шахти банкрутів і собі підгрібав, як система на нього працювала, як він створив свою систему...Пєнісов, анука розкажи..Теж мені, Марья Івановна...тьху...
А тепер про канали Футбол:
1.Огляди без озвучки-дно.
2.Нецікаві аналітичні прогами.
3.Експерти Сабо і Ко-це що?Все це не цікаво
Немає ніяких конкурсів, лише люди мають платити 100..200грн/міс. лише за футбольний канал. І це в країні де пенсія 2000грн.А пенсіонери на пенсії футбол люблять, але...Все прирівнюєте мол на бутилку пива гррші є, а на білет чи підписку-немає.
Немає і не буде. Платити тому, хто Україну розколов?Нізащо. Ніколи.
4.Леоненко на Футболах-не цікаво.
5.Риторика денисова не цікава
6.Наповнення каналу не цікаве.
7.Багато на каналі дармоїдів з великими зарплатами, а нехай отримують 6..8тис.грн/міс і коментують футбол.Не хочуть?Хочуть більше?Ну то і люди з пенсією і зарплатою мінімалкою хочуть платити менше.
Мені Цікавий ютуб, канали:Бомбардир, Трендець, Спорт Арена, Футбол Хаб, Профутбол діджитал і т.п., а канал футбол без ізюминки і дорогий...Краще вже іноземні чи російські(що то що тохсєпаратня і агресор) канали підписувати...
avtv5555
Металлист, Днепр, Карпаты оказывается рухнули потому, что не сотрудничали с каналами Ахметова. Теперь на очереди Заря и Динамо. Что будет дальше даже представить страшно у всех телезрителей не смотрящих эти каналы рухнет бизнес и личная жизнь. Не рискуйте своим здоровьем смотрите каналы Пенисов и компания.
Юрий Карпенко
Так с ютуба тоже доход идет
Alassane Pléa 0-6
Что за отвратительная рожа на фото? Тьфу, тьфу, тьфу, чтоб ночью не приснился...
bolelschik
Короче, позолотите ручку
Александр Ад
олигарх Ахметов позиционирует себя,как меценат для бедных людей,и в то же время лишает многих единственной радости посмотреть матчи наших в еврокубках Стыдота,рос клубы транслирует,а украинские нет!
Frank Piter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
VAD
Морда просит кирпича ) а вообще дениске над воемя от времени пересматривать свое позорное интреавью которое он брал у яныка и рыжего ) ато он забывает кто он )
vasyan86
Карпаты еще окончательно не загнулись, а оно уже ими прикрывается
JekFunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ivtbox
Яка огидна пика...
До речі, чому необхідність конкуренції в економіці не стосується футболу? Нам не потрібні телеканали, які монополізують телетрансляції.
Повинен бути вибір серед телеканалів з трансляціями одного й того ж турніру.
олег инкогнито
в чомусь Дєнісов і правий, але в країні багато вболівальників які кінці з кінцями зводять-Дєнісову до їх байдуже