Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 06 листопада 2020, 19:24
27442
41

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Рейнджерс і Селтік, зупиніться!

Луганська «Зоря» не зуміла поповнити єврокубкову скарбничку України

| Оновлено 06 листопада 2020, 19:24
27442
41
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Рейнджерс і Селтік, зупиніться!
Twitter

5 листопада відбулися матчі 3-го туру Ліги Європи, і Sport.ua вивчає таблицю коефіцієнтів УЄФА.

Всі три українські клуби на поточному тижні програли (із загальною різницею м'ячів 2–12). Луганська «Зоря» в матчі проти грецького АЕК зазнала третього фіаско (1:4). У поточній єврокампанії в українських клубів залишилося 3.600 бали, і це лише 18-й показник у сезоні. А ось конкуренти продовжують набирати очки.

Нідерланди обігнали Бельгію і вийшли на 8-ме місце. У Австрії (10-та позиція) виграли ЛАСК і «Рапід», і про конкуренцію з цієї трійкою як мінімум на сезон можна забути.

У Шотландії в строю два гранди. І якщо «Селтік» програв удома празькій «Спарті» (1:4), то «Рейнджерс» ледь не завдав поразки португальській «Бенфіці», яка дивом врятувалася в кінцівці (3:3). Очки Шотландії діляться на 4, а не на 5, як у інших конкурентів.

У боротьбі за 11-те місце в п'ятирічному рейтингу УЄФА Шотландія випереджає Україну на 0.475 бала.

Туреччина, що знаходиться на 13-му місці, теж набрала очки в четвер: «Сівасспор» взяв гору над «Карабахом» (2:0). Відставання Туреччини від України скоротилося вже до примарних 0.200. Хоча тиждень тому було 1.000, але обидва турецькі клуби свої матчі в мід-вік виграли.

Нагадаємо, що 11-те місце може дати пряму путівку до групового раунду ЛЧ, якщо виникне вакансія, залишена для переможця попереднього сезону ЛЧ (за останніх 10 років так відбувалося 9 разів). Тому дуже важливо повернутися на 11-й рядок 5-річного рейтингу.

Боротьба за 1113 місця в рейтингу УЄФА

Таблиця коефіцієнтів УЄФА 2021 (впливає на розподіл путівок в сезоні 2022/23)

Джерело даних: Bert Kassies

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Penal
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Hemingway
Ну охуєть. Наступний тур всі команди грають з тими самими суперниками що і в цьому турі. А це означаєь що в нас знову 0 очок. Тунецький Сіваспор знову виграє від Карабаха і вони нас обходять в турнірній таблиці.
Nazarij - Oleg
Зоря це взагалі ПОЗОРИЩЕ !...шкода ,що Колос і Десна не пройшли - ці би точно якісь очки Україні принесли...
що толку з того ,що в України дві команди в ЛЧ..?
та краще б грали ЛЄ тай брали очки в скарбничку,як це робить Австрія і Шотландія..добре,що хоч ці чехи кривоногі виграли від Селтіка...
alekos59
Лучше иметь 2 команды нормальных в турнирах чем такой мусор как зоря.
_NATSGUL_
Самое печальное, что в следующем туре у нас снова будет 3 поражения...
D.Lanskoy
Мля, заходишь на спортивный сайт, чтобы почитать мнения болельщиков, а вместо этого какое-то общество членомеров! Заипали вы!!! Идите бляха с презедентом на рояле стучите! Или ВВХ их показывайте! Здесь про спорт, извращенцы, а не про ваши гребаные стручки! Уважаемые админы Спорт.УА! Прекращайте уже это гадство в комментах! Я хочу о спорте здесь читать и спорить!
Микола Унгурян
З такою грою (а найбільше розчарування це Зоря), то і 12 місце втратимо.
Єдиний клуб з трійки це дк який ще може набрати бали. Шд навряд чи ще візьме хоч щось, з зорею також сумно
Dmitry Stelmashov
Смысл считать эти очки. Ну не будет прямой путевки в лч и что? По пути чемпионов в квалификации проходные команды обычно, а если их не проходить, то зачем тогда вообще ЛЧ? Будет 4 команды, еще лучше, набраные очки будут делиться на 4, а не на 5 или 6. Будут результаты, будет и место 10 или выше. Всеравно с нашим уровнем очки набирают только первые 2 команды, остальные только вниз тянут.
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Макс Про
Наши игроки могут только играть от обороны на контратаках в Европе, но Каштру и Скрипник упрямо отказываются это понимать, ну не хватает игрокам техники и скорости мышления для того чтобы завершать позиционные атаки ударами, получаются одни обрезки.
Bolshoi
Не могу понять болельщиков кротов. Зачем им ЛЧ? Они любят наблюдать за счетами типа 0:6? В ЛЕ меньше шансов обосраться, и опять заведут свои песни про великий Шахтер.
Артур Смайл
Норм, наши конкуренты из Дании и Кипра далековато, так что шансы остаться в ТОП13 у нас по прежнему отличные.
Vbolivalnyk-Peter
1. до чого тут Селтік - там усі бали Ренджерс приносить.
2. Зоря по грі не програла ні Бразі ні АЕКу та й на рівнних катали з Лідсом. Треба щось робити з реалізацією та уважніше грати в обороні. У Зорі непруха жостка - можливо всією командою до церкви сходити - свічку поставити (головне не в РПЦ).
3. Дивуюся чому зараз усі посипають голову попелом, якщо вже після жеребкування групових стадій єврокубків було зрозуміло, що на цій стадії наші клуби аж дуже сильно очками не розживуться. Певні сподівання були, знову ж таки, на Зорю (яка наразі цих сподівань не виправдовує) - що зможе кілька балів заробити, але "Зорька" ще своє може взяти з будь-яким з 3-х суперників. Динамо незаплановано втратило 1 бал з угорцями, а Шахтар - 2 з німцями, водночас компенсувавши це перемогою над Реалом.
4. Висновок - Готуємося до кваліфікації 2-х команд у ЛЧ та, можливо, до 4-х команд у єврокубках...
bassofon
Ничего страшного. В этом сезоне мы наконец достигнем дна, а в следующем будем от него отталкиваться. Либо ждать лучших времен.
Alex86 1
В сл туре запросто и 3 погрома может быть ...
но хочется верить в лучшее, может если повезет, то заря за какую-то ничью зацепится, если дк боятся не будет то тоже, барса уже не такая мотивированная, правда уровень игроков и залететь может запросто пару, а вот если шахту опять так зажмут как в Киеве, то там и поражение не исключено даже при оптимальном составе
Stelios Komnin
Заря - балласт.
Slunkoo
S takimi komandami nasrat na koeficient chvatit 2 kluba odin v lihe championov a druhij v europskoj lige
Игорь Нестеренко
Уважаемые комрады, хватит оправдывать наших кривоногих ногомячистов! Все эксперты, специалисты и футменеджеры ноют и скулят По ходу один Белик катком проходится по этим лентяям и то скорее всего его за это выгонят с телеканала
dadlismit
УЕФА нужно срочно вводить новый турнир и назвать его например, Лига Инвалидов . Наши импотентные команды в этом турнире можно сразу запускать в групповой этап и "сеять" из первой корзины. Именно в этом турнире наши могут обкатывать молодежь, бесконечно набираться опыта, сражаться, бороться и т.д., короче заниматься всем, кроме игры в футбол и набирания зачетных баллов в таблицу коэффициентов
bzzzzz
я не понимаю, кому это интересно, зачем делать эти бесмысленные новости про эту таблицу, очки... неочем