Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 листопада 2020, 22:42
9825
6

Олександр ПАЛЯНИЦЯ: «Супряга не виправдовує надій Луческу»

Фахівець вважає, що форвард «Динамо» знизив до себе вимоги

| Оновлено 05 листопада 2020, 22:42
9825
6
Олександр ПАЛЯНИЦЯ: «Супряга не виправдовує надій Луческу»
zbirna.com. Олександр Паляниця

Екс-нападник збірної України Олександр Паляниця поділився враженнями про поєдинок третього раунду групового турніру Ліги чемпіонів «Барселона» — «Динамо» (2:1).

«Динамівці приємно здивували. Перед матчем більшість експертів стверджували, що киянам нічого не світить, що вони опиняться у ролі хлопчиків для биття. Однак, наша команда, яка виступала в ослабленому складі, не тільки зуміла дати бій грізному супернику, але цілком могла не програти. Я не виключаю варіант, що «швидкий» гол заспокоїв іспанців, і вони скинули оберти, порахувавши, що візьмуть гору, особливо не напружуючись.

Кияни хоча і пропустили, проте поступово прийшли в себе і довели, що теж вміють блискавично переходити від оборони в наступ, що навіть в протистоянні з іспанським грандом можуть ефектно комбінувати. Переконаний, що динамівці заслуговували позитивного результату, але підвела реалізація.

Тепер про Владислава Супрягу. Думаю, що галас, піднятий в ЗМІ про інтерес до нього іменитих зарубіжних клубів, трохи запаморочив хлопцеві голову, і він знизив до себе вимогливість. Втім, я можу і помилятися, однак, на мій погляд, Супряга поки не виправдовує сподівань головного тренера Мірчі Луческу. Вихід один: необхідно ще старанніше тренуватися, аналізувати, не жаліти себе і прагнути діяти нестандартно. Інакше в Лізі чемпіонів не забити. І пам'ятати, що кредит довіри до нього Мірчі Луческу не безмежний», — вважає Паляниця.

Оцініть матеріал
(58)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті
Теніс | 19 квітня 2024, 00:45 51
Врятувала 5 матчболів! Костюк вирвала перемогу в 7-ї ракетки у Штутгарті

Марта у трьох партіях обіграла Чжен Ціньвень у 1/8 фіналу турніру WTA 500

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 5
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anatoliy120
Выход есть, в контексте реализации голевых моментов. Необходимо, чтобы по окончанию тренировок футболисты выполняли регулярно следующее научно обоснованное тренировочное упражнение: пробивали по пустым воротам продолжительное время. Это тренировка намерения и уверенности. Это простое, но эффективное упражнение дает ощутимые результаты. Кстати, футболист команды "Львов" Ныч забил мяч в ворота команды "Ворскла", благодаря выполнению этого упражнения накануне по заданию тренера. Начало положено, действуйте.
Орест Орищишин
Болонья прозріла - не викинула "гроші на вітер" а може він "Барселоні" підійде.
Alex86 1
Пока что не видно большого рвения у форварда и вечно недовольная чем-то мина, хотя он вполне подходит по многим параметрам клубу и будь он более активным и заинтересованным то не транжирил бы тот факт аванса что ему выделили, а цеплялся бы лучше за это, имеет возможность стать на годы форвардом # 1 в команде или свалить за бугор, а вместо этого если и дальше так пойдет, то уйдет или в аренду опять или на лавку скорее всего, если кого-то возьмут еще
bolelschik
Больше некого ставить
Сергей 1
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Володимир Підвірний
Супряга повний нуль. Природнього в нього як нападника не має нічого. Скоро беседка повернеться, може він під коксом заграє.