Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 05 листопада 2020, 02:11
2371
4

Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: «У Барселони на воротах був Спайдермен»

Півзахисник «Динамо» - про поєдинок проти «Барселони» (1:2)

| Оновлено 05 листопада 2020, 02:11
2371
4
Олександр АНДРІЄВСЬКИЙ: «У Барселони на воротах був Спайдермен»
ФК Динамо. Олександр Андрієвський

Хавбек «Динамо» поділився враженнями про матч з «Барселоною» (1:2), в якому «біло-блакитні» показали дуже хороший футбол і цілком могли вивезти очки з «Камп Ноу».

«Ми задоволені своєю грою. Отримали задоволення, але, чесно кажучи, хотілося б здобути одне очко. Але ми грали з «Барселоною», тому поки так».

«Нас тренер налаштовував, щоб ми грали розкуто і впевнено. Знали, що перші хвилини буде дуже складно. Але в другій половині першого тайму ми намацали свою гру і провели в цілому непоганий матч».

«План на гру? Потрібно було виводити наших крайніх гравців, щоб вони залишалися один в один і вже імпровізували. Головне було надійно зіграти в обороні і перекрити номер 10».

«Звичайно, хочеться виділити нашого воротаря - Руслана Нещерета. Він дуже здорово зіграв для свого віку. Хочеться його привітати з дебютом в Лізі чемпіонів. А з приводу тер Штегена, то це - один з найкращих воротарів Європи і світу. Не знаю, якийсь Спайдермен сьогодні на воротах у «Барселони» стояв».

«Звичайно, такі матчі додають впевненості, але у нас попереду матч з  Шахтарем». Будемо вже думати про нього. Рухаємося від гри до гри», - сказав Андрієвський.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Поручик Ржевский
А второй спайдермен стоял на ваших воротах...
Andy Chak
Та хер там, просто кривоногий Супряга и Буя, который не может пробить чуть в сторону от вратаря, сделали его таким, а реализуй эти моменты и по-другому бы все сложилось, думаю как минимум на ничью бы вытянули по любому!
Юрий Тютюшев
Да Вратарь как вратарь) вы раки обосрались((( Это у вас на воротах спайдермен был)