Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2020, 16:24
2755
2

Перший із двох кроків. Житлобуд-2 розгромив Алашкерт в кваліфікації ЛЧ

Підопічні Наталії Зінченко відправили у ворота суперниць дев'ять м'ячів

| Оновлено 04 листопада 2020, 16:24
2755
2
Перший із двох кроків. Житлобуд-2 розгромив Алашкерт в кваліфікації ЛЧ
womensfootball.com.ua

Підопічним Наталії Зінченко пощастило з місцем проведення матчу під час жеребкування першого раунду кваліфікації до жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, адже харківський «Житлобуд-2» починав свій єврокубковий шлях у поточному сезоні саме з матчу в столиці України проти вірменського клубу «Алашкерт». Наш чинний чемпіон країни перебував у відносно непоганих кондиціях, адже, на відміну від суперниць, представниці харківської команди вже встигли спробувати себе у перипетіях нового сезону на різних рівнях, у той час як вірменська сторона протягом останніх чотирьох місяців не проводила офіційних поєдинків.

Ця різниця була помітною вже з перших хвилин, коли нашій команді вдалося в прямому сенсі окупувати чужу половину, підключаючи до розіграшу всіх польових футболістів. Забитий м'яч не змусив себе довго чекати в таких умовах – Філенко потужно вистрілила з відскоку перед чужим штрафним, а голкіпер Андреасян не зуміла зафіксувати м'яча в руках, упустивши його за лінію.

Страж воріт була найбільш вразливим місцем у вірменській команді. В першу чергу – через свій низький зріст. Цим і скористалася на 42-й хвилині Малахова, пробивши під поперечину з лівої половини чужого штрафного. Але ж до цього моменту перевагу «Житлобуд-2» за рахунком збільшила прицільним ударом у правий нижній кут з пенальті Калініна. Падіння Тріль у правому фланзі чужого штрафного на 38-й хвилині призвело до покарання для гостей.

Справу було зроблено вже в перші 45 хвилин зустрічі. Подальших хід матчу був у повному розпорядженні української команди, а решту часу вони вирішили використовувати для куражу над опонентками. Із введення м'яча в гру після перерви Малахова втекла в лівий фланг атаки, звідки прострелила у воротарський під порожні ворота для Калініної, а в наступному небезпечному наступі Панцулая була збита у штрафному підкатом від Сахінової, після чого Титова пробила в лівий нижній кут з «позначки».

5:0? Теж замало, – подумали українські дівчата, після чого вирушили за черговою порцією результативних ударів. Панцулая створила ще один гольовий момент для одноклубниці Андрухіної, вивівши її сам на сам у правий фланг, після чого трьома успішними підключеннями на вістря атаки зуміла оформити собі блискавичний хет-трик . Чистий кураж від нашої команди! Така Ліга чемпіонів українському вболівальнику точно буде до душі!

«Житлобуд-2» тепер буде очікувати жеребкування фінального раунду кваліфікації жіночої Ліги чемпіонів УЄФА, де їм буде протистояти одна з 19-и кращих команд минулого етапу. Один крок до мрії. Суперника дізнаємося в найближчу п'ятницю, 6 листопада.

Ліги Європи УЄФА. Кваліфікація. Перший раунд.

«Житлобуд-2» – «Алашкерт» - 9:0

Філенко, 7, Калініна, 38 (пен.), 46, Малахова, 42, Титова, 50 (пен.), Андрухів, 56, Панцулая, 78, 81, 87

 Кравчук, 28, Калініна, 52 – Мовсесян, 78

«Житлобуд-2»: Самсон – Сірмай (Колещук, 71), Корсун, Подольска (Котик, 71), Філенко (Мохнач, 58) – Панцулая, Триль – Малахова (Хайруліна, 58), Калініна, Андрухів – Кравчук (Титова, 46).

«Алашкерт»: Андреасян – Халатян (Мовсесян, 74), Сахінова, Егян (Мехрабян, 90), Карапетян – Казарян, Чопікян (Бадалян, 65) – Асатрян (Хачатрян, 65), Артин, Пізлова – Гукасян.

Арбітр: Ана-Марія Тертеляк (Румунія).

Стадіон: Тренувальний комплекс УАФ (Київ).

Удари (у площину): 35 (14) – 2 (1)
Кутові: 7 – 0
Оффсайди: 3 – 1.

ЖИТЛОБУД-2-АЛАШКЕРТ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 9°C

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 6
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Бережіть мене. Луческу розсміявся від запитання журналіста й одразу пішов
Футбол | 19 квітня 2024, 20:06 1
Бережіть мене. Луческу розсміявся від запитання журналіста й одразу пішов

Мірча останнім часом не дуже-то й шанує румунську пресу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Arthur Oliynyk
Красавицы!)так держать!!!!
Limb-Ur
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил