Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2020, 09:10
38657
15

Сергій МОРОЗОВ: «Трубіна так можна і зламати. З Пятовим не було б такого»

Спеціаліст – про розгромну поразку «Шахтаря» від «Боруссії» з Менхенгладбаха

| Оновлено 04 листопада 2020, 09:10
38657
15
Сергій МОРОЗОВ: «Трубіна так можна і зламати. З Пятовим не було б такого»
Instagram. Анатолій Трубін

Відомий у минулому футболіст Сергій Морозов прокоментував принизливу поразку донецького «Шахтаря» від менхенгладбахської «Боруссії» (0:6) в третьому турі групового раунду Ліги чемпіонів.

«Почну з того, що у «Шахтаря» дуже важка група. Також заявлений на гру склад не зміг впоратися з емоціями - вони повністю вихолощені. Всі три суперники - вищі від «Шахтаря» за рівнем. Донеччани грають на 110%, а тому знос моралі й психології очевидний.

Можливо, були помилки за складом. Я вже говорив, що Трубіна так можна і зламати. Думаю, Пятов, Степаненко, Матвієнко та інші досвідчені гравці допомогли б сьогодні. Я не кажу, що з ними була б перемога, однак не було б такого рахунку», - сказав Морозов.

Оцініть матеріал
(436)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Value
Тоже не понял Каштру. Не выпустил опытных: Пятова, Степаненко, Коваленко, Матвиенко. Неужели они до сих пор в плохих физических кондициях после ковида ?
Андрій Гардзіль
Абсолютно згідний. Треба було ставити досвідчених Каштру надіявся, що знову зайде результат.
Игорь Петров
Я так понимаю, что игроки, переболевшие короновирусом, физически ещё не готовы играть весь матч, но ставить в ворота Трубина и Тайсона в центр нападения, это глупость , показывающая , почему Каштру не топ-тренер. Поставь в состав юного Вьюника, толку было бы больше, чем от Тайсона, типичного флангового игрока с великолепной скоростью, которая в центре поля никому не нужна. А использовать 18 летнего Трубина во всех матчах лиги, это вообще нонсенс , давно доказано, что молодые игроки не стабильны, могут один матч отыграть отлично , а 2-3 провалить, тем более вратари.
Руслан Улич
Каштру як тренер програв ,заміни треба робити ще в першому таймі ,воротаря замінити.Моралес мав бути а не Тайсон, П'ятов післяя друго голу.
BaZia
Каштру как тактик показывает себя с не очень хорошей стороны. Имея в составе Пятова, Матвиенко, Степаненко и не выпустить, зато Тайсона вялого выставил на острие.. И КоВаленко вышел весь второй тайм вместо Марлоса...
Жах и ганьба вобщем
Evil
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олександр Фурманов
Каштру рассматривал игру с "Боруссией" лишь как подготовку к игре с "Динамо". За поражение 0:6 нужно на ком-то отыграться и вернуть благосклонность хана Рената. Сегодня, после того как "Барселона" вытрет динамовцами задницу, подобная же цель будет и у "Динамо", чтобы улыбнуть Суркисов. Не пропустите! Спешите видеть! Уже совсем наши лучшие клубы будут доказывать, кто из них меньшее гавно!