Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 04 листопада 2020, 12:25
3158
1

Гольова перестрілка в Мадриді. Реал зумів дотиснути Інтер

Команди обмінялися двома забитими м'ячами, але заключне слово було за підопічними Зідана

| Оновлено 04 листопада 2020, 12:25
3158
1
Гольова перестрілка в Мадриді. Реал зумів дотиснути Інтер
twitter.com/realmadrid

Донецький «Шахтар» і менхенгладбаська «Боруссія» своє слово в рамках третього туру Ліги чемпіонів УЄФА вже встигли сказати, зігравши на полі київського НСК «Олімпійський» з рахунком 0:6. Незабаром після завершення матчу в столиці України, боротьбу мали розпочати «напередвизначені» фаворити на вихід у плей-оф від групи B: мадридський «Реал» і міланський «Інтер», які підходили до гри на «Альфредо Ді Стефано» в несподіваному для себе статусі відстаючих команд квартету.

Підопічні Зінедіна Зідана розташовувалися на останній сходинці, у стартовому турі поступившись чемпіону України (2:3), після чого були змушені в кінцівці гри в Німеччині героїчно здобувати нічию наприкінці зустрічі після двох пропущених м'ячів (2:2). У цей же час, міланський «Інтер» із тим самим рахунком зіграв із «Боруссією» в першому турі, але вже з позиції сильнішої за ходом гри команди.

Потім, була гра проти «Шахтаря» в Києві, під час якої рахунок так і не було відкрито (0:0). Один і два набраних балів відповідно не могли влаштувати жодний із іспанського та італійського колективів, однак календар групового етапу підсунув їм два спарених поєдинки між собою біля екватора змагань, будь-які результати яких грали б на руку командам, які знаходилися вище у турнірній таблиці.

Гра проходила на зустрічних курсах від самого стартового свистка, футболісти не зупинялися в атаці ні на одну мить – для повної атмосфери матчу Ліги чемпіонів не вистачало лише переповнених трибун «Сантьяго Бернабеу», але в цьому питанні від учасників поєдинку нічого не залежало.

Уже на 5-й хвилині півзахисник міланської команди Ніколо Барелла своїм ударом головою відправив м'яча у поперечину воріт суперників, на що «Реал» відповів загостренням у середині першого тайму, яке завершилося голом Каріма Бензема за підсумком жахливої помилки Ашрафа Хакімі під час виконання передачі назад. Цікавий момент полягає в тому, що фланговий півзахисник «Інтера» як раз здійснив перехід до команди з Мілана цього літа саме зі стану «вершкових».

Наступної хвилі небезпечних атак не було необхідності довго чекати. Команди обмінялися точними ударами поблизу 35-ї хвилини поєдинку, але першими знову вистрілили господарі – чергова результативна дія від Серхіо Рамоса, якому з кутового на лівому фланзі віддав точний навіс Тоні Кроос. «Інтер» відповів кривдникам не просто забитим м'ячем, а справжнім шедевром! Пас п'ятою від Барелли у центр штрафного на Лаутаро Мартінеса ще довго будуть крутити в повторах під час цього сезону. Та й сам форвард ефектно пробив з-під Варана.

Гольова «розминка» в першому таймі була продовжена схожою результативністю і в другій половині. Команда Конте влаштувала на половині поля суперників ураганний період під кінець повної години ігрового часу, результатом чого став точний удар Перішича на 68-й хвилині під Куртуа. Не можна не відзначити класичну скидку від Лаутаро, а на місці хорвата в базовій моделі атак міланської команди в таких ситуаціях знаходився б травмований Ромелу Лукаку.

«Реал» володів ініціативою у другому таймі, але все одно зберігав гостроту в своїх контратаках. Фланги мадридської команди відчутно просіли під час другого пропущеного м'яча, тому хід Зідана з заміною Азара і Асенсіо можна вважати переломним рішенням для команди. Саме Родріго і Вінісіус, які вийшли на заміну, схилили результат поєдинку у бік «галактікос». Жуніор асистував партнерові прострілом з лівого флангу на 80-й хвилині. Гості намагалися відігратися в чергових швидких атаках, але суперники вже встигли звикнути до такого темпу за ходом поєдинку.

Мадридський «Реал» і міланський «Інтер» знову зіграють між собою в четвертому турі, але вже на полі «Джузеппе Меацца». Базова дата – 25 листопада, незабаром після закінчення матчів національних збірних.

Ліги чемпіонів УЄФА. Груповий етап. Група B. 3-й тур.

«Реал» – «Інтер» - 3:2

 Бензема, 25, Рамос, 33, Родріго, 80 – Мартінес, 36, Перішич, 68

 Менді, 47, Вальверде, 62, Каземіро, 84,  Куртуа, 90+3 – Відаль, 44, Брозовіч, 51, Барелла, 72

«Реал»: Куртуа – Менді, Варан, Рамос, Васкес – Вальверде, Каземіро, Кроос (Модріч, 78) – Азар (Вінісіус, 64), Бензема, Асенсіо (Родріго, 64).

«Інтер»: Хандановіч – Бастоні, де Врей, Д'Амброзіо – Янг, Відаль (Найнгголан, 87), Брозовіч, Барелла (Гальярдіні, 78), Хакімі – Перішич (Санчес, 78), Мартінес.

Арбітр: Клеман Тюрпен (Уллен, Франція).

Стадіон: «Альфредо Ді Стефано» (Мадрид, Іспанія).

Удари (у площину): 11 (7) – 12 (3)
Кутові: 6 – 2
Оффсайди: 0 – 0.

РЕАЛ-ІНТЕР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 12°C

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Orbitgr
Настрадались от Шахтера, вот и выплеснули всю злость!)