Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 листопада 2020, 13:28
2198
2

Ліверпуль в гостях не залишив шансів Аталанті

«Червоні» забили бергамаскам п'ять м'ячів

| Оновлено 07 листопада 2020, 13:28
2198
2
Ліверпуль в гостях не залишив шансів Аталанті

Юрген Клопп в черговий раз увійшов в історію. Раніше він жодного разу не перемагав в Італії в ранзі головного тренера. А тепер привіз «Ліверпуль» в Бергамо - і виграв, та ще й як! 5:0 стало найбільшою перемогою англійської команди над італійською в єврокубках!

Хоча почалася гра на рівних. Але поступово вимальовувалася перевага гостей, які до перерви двічі конвертували її в забиті м'ячі. Дублем відзначився Діогу Жота, причому обидва рази він практично виходив сам на сам, легко тікаючи від захисників. Перший раз португальцю асистував Александер-Арнольд, другий - Джозеф Гомес. Обидва - захисники, до речі!

Другий тайм почався з кутового біля воріт «Ліверпуля». Гості відбилися, Джонс вибив м'яч в центральне коло, його підхопив Салах - і в черговий раз реалізував вихід сам на сам (заодно наздогнавши Стівена Джеррарда - в обох по 21 голу в Лізі чемпіонів, і це - клубний рекорд «Ліверпуля»). Тут же Мохамед віддав пас на Мане - той також опинився один перед голкіпером. І підхопив «естафету»: вивів тет-а-тет з голкіпером Жоту. Отже: 3 реалізованих виходи сам на сам за 9 хвилин. І «неприємні» для «Аталанти» 0:2 перетворилися на «кошмарні» 0:5. До слова, за минулий і нинішній сезон Діогу Жота оформив вже три хет-трики в єврокубках - крім нього, ніхто з діючих футболістів не може похвалитися подібним результатом.

На цьому гра була зроблена. У бергамасків були шанси забити гол престижу, але аж надто не щастило Сапаті - він і каркас воріт на міцність перевірив, і навіть забив з офсайду. На останні півгодини на поле вийшов Маліновський. З гри не випадав, відзначився одним ударом у площину. Але при 0:5 важко було очікувати феєричної гри від кого завгодно.

«Ліверпуль» вже точно залишиться єдиною командою в нинішній Лізі чемпіонів, яка показала 100-відсотковий результат після трьох турів і при цьому не пропустила жодного голу. «Аталанта» з чотирма очками ділить 2-3-е місця з «Аяксом». У 4-му турі бергамаски їдуть в гості до «Ліверпуля».

Ліга чемпіонів. Група D. 3-й тур.

«Аталанта» – «Ліверпуль» – 0:5

 Діогу Жота (16; 33; 54), Мохамед Салах (47), Садіо Мане (49).

 Жоржиньо Вейналдум (21), Кертіс Джонс (21).

«Аталанта»: Марко Спортієлло - Хосе Паломіно, Берат Джімсіті, Рафаел Толой, Хоан Мохіка (Маттео Руджері, 81), Ханс Хатебур (Фабіо Депаолі, 81) - Ремо Фройлер, Маріо Пашаліч (Руслан Маліновський, 63), Алехандро Гомес (Сем Ламмерс, 81) - Дуван Сапата, Луїс Мюріель (Маттео Пессіна, 53).

«Ліиверпуль»: Аліссон Беккер - Джозеф Гомес, Трент Александер-Арнольд (Неко Вільямс, 82), Ендрю Робертсон (Набі Кейта, 65), Ріс Вільямс - Кертіс Джонс, Жоржиньо Вейналдум (Константінос Цімікас, 82), Джордан Хендерсон (Джеймс Мілнер , 65) - Садіо Мане, Діогу Жота (Роберто Фірміно, 65), Мохамед Салах. 

Стадіон: «Атлеті Адзуррі» (Бергамо, Італія).

Арбітр: Овідіу Хацеган (Арад, Румунія).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?
Футбол | 19 квітня 2024, 13:00 22
Футболісти Баєра, які зіграли у фіналі ЛЧ-2001/02. Де вони зараз?

Згадуємо тих представників Леверкузена, які опинилися за крок від видатного тріумфу

Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку
Футбол | 19 квітня 2024, 00:51 39
Трубін не врятував у серії пенальті. Марсель пройшов Бенфіку

Французька команда виграла чвертьфінал ЛЄ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
viktor112007
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
K_Sarioglo@i.ua
Очень приятный счет, радует что не один Шахтер сегодня раздавлен.