Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 03 листопада 2020, 20:36
775
0

Василь КАРДАШ: «Барселона вже не та»

Екс-гравець «Динамо» - про матч проти «Барселони»

| Оновлено 03 листопада 2020, 20:36
775
0
Василь КАРДАШ: «Барселона вже не та»
ФК Динамо Київ. Василь Кардаш

Завтра, 4 листопада «Динамо» в третьому турі Ліги чемпіонів на виїзді зіграє з «Барселоною». Колишній гравець киян Василь Кардаш оцінив шанси команд перед матчем:

«Навіть якби «Динамо» виступало в оптимальному складі, все одно фаворитом вважається іспанський гранд. І все ж навіть за відсутності цілої групи провідних виконавців у киян є шанс чинити гідний опір «Барселоні». Тим більше, що підопічним Мірчі Луческу є з кого брати приклад. Зовсім недавно в поєдинку «Реал» - «Шахтар» теж більшість фахівців віддавало перевагу іспанцям, проте все закінчилося ефектною перемогою гірників.

«Барселона» вже не та команда, яка немов за замовленням змітає зі свого шляху всіх підряд. Впевнено перемігши в Лізі чемпіонів в гостях над іменитим «Ювентусом», вже через кілька днів каталонці не змогли здолати на внутрішній арені скромний «Алавес». І ось цією нестабільністю «Барселони», яка багато в чому через чехарду на тренерському містку, динамівцям потрібно скористатися.

Найвища індивідуальна майстерність іспанців навіть за нинішнього їхнього стану дозволить їм дотримуватися свого фірмового стилю гри, тотального контролю над м'ячем, однак ця перевага не буде такою відчутною, якщо динамівці зіграють компактно, обмежать господарів в оперативному просторі. Також сподіваюся, що висока дистанційна швидкість допоможе нашому форварду Владиславу Супрязі в суперництві з не дуже швидкими стоперами «Барселони» на полі «Камп Ноу».

Мені доводилося чути думку деяких експертів, що завтра найбільш вразливим місцем у «Динамо» буде позиція воротаря. Я так не вважаю, адже знаю можливості юного Руслана Нещерета. Думаю, що завдяки хорошій школі, врівноваженому характеру він не тільки уникне грубих промахів, але може стати і одним з героїв поєдинку».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію
Футбол | 19 квітня 2024, 16:30 8
Таблиця коефіцієнтів УЄФА. Англія лідирує, Італія майже наздогнала Іспанію

Україна завершила сезон на 18-й позиції 5-річного рейтингу

Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram
Футбол | 19 квітня 2024, 21:36 0
Лунін став найпопулярнішим українським спортсменом в Instagram

Після суперсерії пенальті в Андрія вже 2,6+ мільйона підписників

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.