Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Медіахолдинг WePlay Esports вступив в Esports Integrity Commission

Об'єднання зусиль з ESIC допоможе WePlay Esports в організації нових серій турнірів

Медіахолдинг WePlay Esports вступив в Esports Integrity Commission

Кіберспортивний медіахолдинг WePlay Esports офіційно вступив в Esports Integrity Commission (ESIC), яка бореться за те, щоб кіберспортивні матчі грали за правилами. Членство в ESIC допоможе WePlay Esports ефективніше боротися з нечесною грою і договірними матчами.

За час пандемії COVID-19 ставки на кіберспорт значно зросли в популярності. На жаль, це призвело до того, що деякі гравці стали розглядати беттинг як альтернативний спосіб заробітку. Багато кіберспортивних дисциплін дозволяють робити ставки не тільки на результат матчу, але і на проміжні результати, і тому важливо, щоб кіберспортивна спільнота мала можливість протидіяти всім видам порушень.

WePlay Esports раніше співпрацював з ESIC, обмінюючись інформацією під час розслідувань матчів, результати яких викликали підозри в шахрайстві. Медіахолдинг підтримав одне з недавніх рішень ESIC, щодо заборони на участь в турнірах осіб, які використовували так званий тренерський баг в CS:GO. Офіційний вступ в ESIC стало природним кроком для WePlay Esports, який в 2021 і 2022 роках планує розширити список кіберспортивних дисциплін, з якими працює медіахолдинг, і запустити нові серії турнірів.

«Ми раді, що у нас з'явився такий надійний союзник для забезпечення чесної гри на заходах WePlay Esports. Участь в ESIC сигналізує гравцям і партнерам, що ми серйозно ставимося до чесної гри і боремося проти будь-яких маніпуляцій з результатами турнірних матчів», - каже Олег Гуменюк, генеральний менеджер WePlay Esports.

«Турнірний оператор уже співпрацював з ESIC, і ми раді переходу WePlay Esports на повноправне членство. WePlay Esports входить до престижного списку компаній, які взяли на себе зобов'язання стандартизувати підхід до забезпечення чесної гри в кіберспорті. Зобов'язання WePlay Esports перед ESIC - відображення того факту, що WePlay Esports цінує безпечну і здорову індустрію кіберспорту». - зазначає Ян Сміт, комісар у ESIC.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

NAVI вийшли на перше місце у регіональному рейтингу Valve
Кіберспорт | 23 квітня 2024, 23:53 0
NAVI вийшли на перше місце у регіональному рейтингу Valve

Українська команда очолила престижний рейтинг

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.