Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2020, 20:49
1778
12

Минай і Рух розкатали нульову нічию

У «битві аутсайдерів» було багато боротьби, але не було забитих м'ячів

| Оновлено 01 листопада 2020, 20:49
1778
12
Минай і Рух розкатали нульову нічию
УПЛ

Порівняно з попереднім матчем головний тренер «Миная» Василь Кобін зробив певні зміни в стартовому складі: замість Каніболоцького і Матича на поле вийшли Попович та Лопирьонок, причому для останнього це була 50-та гра в УПЛ. Іван Федик після поразки його підопічних від «Зорі» та враховуючи відсутність дискваліфікованих трьох гравців, зробив ряд перестановок. Замість Дуця, Мартинюка, Русина, Гагуна та Мисика у гру вступили Парамонов, Копина, Кухарук, Климчук та Руніч, який дебютував у складі «Руху», а в минулому чемпіонаті виступав за «Карпати».

Обидві команди жваво розпочали свій перший поєдинок в УПЛ. Вже в дебюті гри атаки господарів двічі завершувалися ударами Маємбе, але легіонеру «Миная» явно бракувало влучності. Закарпатці більше володіли м'ячем, але гості майже всією командою зустрічали розвиток атак «Минаю» і небезпечних моментів біля воріт Бандури не виникало.

У середині тайму після пасу Шиндера на ударній позиції в центрі штрафного майданчику опинився Нурієв, але Бандура на мить встиг випередити капітана «Минаю». Небезпечно виконував штрафний удар Саків, але воротар перевів м'яч на кутовий. Гравці обох суперників з великим бажанням діяли на полі і гострої боротьби не бракувало. У підсумку після зіткнення медичну допомогу довелося надавати Меліченку та Рунічу. До завершення першого тайму командам так і невдалося змінити нулі на табло ужгородського стадіону.

На початку другої половини зустрічі м'яч таки опинився в сітці воріт, а саме команди господарів, проте арбітр Монзуль зафіксувала гру рукою Стаменковича. Згодом Кухаревич вийшов на ударну позицію, але пробив в руки Поповичу. Також рятує ворота і Бандура, парируючи удар низом Нурієва. Активно увійшов в гру і джокер «Минаю» Кожанов. Перший з дальніх ударів Дениса не без проблем парирував Бандура, а згодом м'яч пролетів над поперечиною воріт.

У заключні хвилини поєдинку господарі поля намагалися вирвати перемогу. Небезпечно пробивав по воротах Меліченко, проте Гліга вчасно вибив м'яч на кутовий. Гості також прагнули під завісу матчу вирвати перемогу, виконали декілька стандартів, проте оборона «Миная» зіграла надійно.

У підсумку поєдинок турнірних та географічних сусідів завершився без голів. При цьому «Рух» не забиває голів в чемпіонаті вже 420 хвилин поспіль. Разом з тим, підопічні Івана Федика нарешті повертаються додому з першим гостьовим очком в УПЛ.

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Минай» – «Рух» – 0:0

 Кирило Меліченко (41), Олександр Сніжко (57), Максим Лопирьонок (68), Тарас Саків (90).

«Минай»: Андрій Попович - Тарас Саків, Максим Лопирьонок, Шеммі Майембе (Олександр Маткобожик, 61) - Андрій Ткачук, Кирило Меліченко, Олександр Сніжко (Олексій Хахльов, 76), Данило Книш (Дмитро Павліш, 90), Василь Пиняшко (Денис Кожанов, 61) - Анатолій Нурієв, Антон Шиндер (Рустам Ахмедзаде, 76).

«Рух»: Олександр Бандура - Мілош Стаменкович, Ерік Гліха, Вадим Парамонов (Ігор Дуць, 46) - Юрій Климчук, Юрій Копина, Андрій Кухарук, Богдан Бойчук, Валерій Федорчук, Василь Руніч (Остап Притула, 78) - Микола Кухаревич. 

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Hemingway
Вітаю синього лева з третім очком за 8 турів. Це на 2 очка більше ніж в ФК Львів. Як то кажуть - збулась мрія ідіота.
Al Zolo
просто отрабатывали зарплату без малейшего желания..... нудно и тупо.... нынешние лидеры 1 лиги сильнее наголову этих двух колхозов
Alex323
FACE_CONTROL, а ти на якому полі виріс.
Це бувший Олег Тимофіючка, якого заблокували за високий інтелект.
Alex323
Dmytro Dmytro крім овець нічого не бачив.
От і обзивається знайомими образами.
Ха-ха.
От мавпа.
saha-yakut
Посмотрел весь матч, видать я фанат УПЛ, не уверен что кто то в Украине смог досмотреть его до конца. Кого из игроков можно отметить положительно это: Федорчук, Ткачук и Бандура, остальные...
Александр Пересадько
Судя по счету и о комментариям ИГРА БЫЛА ТОП.Хорошо что не смотрел
Dmytro Dmytro
Грали два 6амн@,сорі ...г@мно і вівці!!!
Trasher311987
Если так будет дальше то впервые Львов потеряет место в Упл.
Мне кажется это позор.
Vitalii_13UA
Ооо... вот это матч, две команды с первой лиги, это реально топово, такие команда очень нужны УПЛ. А если серьезно, что это вообще? Я конечно в какой-то степени рад, что расширили УПЛ. Но что это за команды? Последние 4 места, просто сплошная первая лига... Где усиления этих команд? Где интрига? Где хоть что-то? Как они попали в УПЛ?
MasterSith_2013 Кысельов
Федика потрібно міняти якщо Рух планує залишитись в УПЛ. навіть як і залишеться то з такою грою їм тут нічого робити повторять просто долю Карпат і на цьому все закінчеться.
Владимир Коновалец
Эти колхозники никак не поймут, что катать ничью в первом круге и ничью во втором круге, в итоге дает 2 очка. А если по договорняку выигрывать в первом круге и проигрывать во втором, то в сумме это 3 очка... Вот что значить в школе пропускать уроки математики....