Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 листопада 2020, 18:52
2520
1

Тоттенхем - Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Тоттенхем: вгору або вниз

| Оновлено 01 листопада 2020, 18:52
2520
1
Тоттенхем - Брайтон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Twitter

В рамках сьомого туру Англійської Преьмер-ліги «Тоттенхем Хоспур» на однойменному стадіоні в Лондоні прийме «Брайтон енд Хоув Альбіон». Обидві команди намагаються грати в атакуючий футбол і тому для нейтрального уболівальника дане протистояння може виявитися дуже цікавим.

Тоттенхем Хотспур

Підопічні Жозе Моуріньо після не найкращої завершення першого туру Англійської прем'єр-ліги змогли знайти необхідні кошти для зміни такого становища в команді, тепер колектив не програє вже п'ять матчів поспіль у внутрішньому чемпіонаті, має одинадцять очок в активі і займає сьоме місце будучи одним з головних претендентів на зону єврокубків в АПЛ. Особливої ​​згадки заслуговують нападники «шпор» - капітан команди Гаррі Кейн і Сон Хен-Мін, англієць забив п'ять голів і віддав вісім гольових передач, а його корейський колега зміг вразити ворота суперників вісім разів і двічі вдало асистував партнерам по команді. Цікавий факт, «Тоттенхем» має найбільшу кількість забитих голів в чемпіонаті на даний момент, за шість турів лондонці забили шістнадцять м'ячів.

У минулому турі на виїзді «Тоттенхем Хотспур» протистояв «Бернлі». Команди показали непоганий футбол, і іноді господарям вдавалося навіть перетягнути ковдру лідера на себе, проте перемогу з мінімальним рахунком відсвяткували підопічні Жозе Моуріньо завдяки голу Сон Хен-Міна в другому таймі. Додамо, що столична команда програла лише один матч з останніх дванадцяти.

Брайтон енд Хоув Альбіон

Підопічні Грема Поттера почали сезон дуже успішно, колектив зміг розгромити «Ньюкасл Юнайтед», двічі без проблем подолати відбіркові етапи в Кубку Ліги Англії, проте після цього «чайкам» не пощастило з календарем, адже вони мали змагатися двічі з «Манчестер Юнайтед», як в АПЛ, так і в кубку, в обох випадках «Брайтон» поступився. Після чого в рамках Англійської прем'єр-ліги «Евертон» перестріляв підопічних Поттера з результатом 4:2. Коли «Альбіон» грає з приблизно рівними командами, то він здатний набирати очки, але, як ми бачимо, для грандів він все ще ласий і легкий десерт.

У минулому турі «чайки» боролися проти «Вест Бромвіча» на рідному стадіоні «Амекс». Два «Альбіони» продемонстрували безкомпромісну гру, першими забили гості, правда вийшло зробити це в свої ворота. Завдяки курйозу «Брайтон» лідирував практично весь матч, однак «дрозди» зібралися з силами і відновили справедливість в кінці матчу. Таким чином, команди завершили зустріч з результатом 1:1.

Особисті зустрічі команд

За останні п'ять матчів «Тоттенхем» зміг переграти «Брайтон» тричі, «чайки» святкували вікторію одного разу і ще раз колективи зіграли внічию. Відзначимо, що «шпори» переграли «Альбіон» в останніх п'яти домашніх матчах. При цьому, «Брайтон» програв лише в одному з останніх десяти гостьових матчах в рамках АПЛ.

Орієнтовні склади команд

Тоттенхем Хотспур: Льоріс, Доерті, Альдервейрелд, Дайер, Регулон, Сіссоко, Хойбьерг, Лукас, Ндомбеле, Сон Хен-Мін, Кейн.

Брайтон енд Хоув Альбіон: Райан, Вебстер, Велтман, Берн, Лемпті, Вайт, Біссума, Марч, Лаллана, Троссард, Мопе.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що господарі зможуть здолати своїх суперників і заробити чергові три очки, а тому нашій ставкою буде П1.

1 листопада, неділя

«Тоттенхем» - «Брайтон»
Лондон. «Тоттенхем Хотспур». Початок о 21:15
Пряма трансляція на Setanta
Прогноз Sport.ua — 3:2
 
  • 1.68
  • 4.20
  • 5.14
Сделать ставку
 
  • 1.60
  • 4.20
  • 5.10
Сделать ставку
 
  • 1.61
  • 4.20
  • 5.16
Сделать ставку

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Pol Chopa
Интересный должен быть матч,Тотем может прыгнутьсразу на 2е место,а Брайтон команда выезда.