Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
|
1922
1

Агент Мілевського: «У пріоритеті - повернення в УПЛ»

Олександр Панков - про майбутнє Артема Мілевського

Агент Мілевського: «У пріоритеті - повернення в УПЛ»
ФК Динамо Брест. Артем Мілевський

Агент Артема Мілевського Олександр Панков розповів про майбутнє форварда «Динамо» Брест:

«У Артема 31 грудня 2020 року завершується контракт з брестським «Динамо». Поки що пропозицій про його продовження йому не надходило. Є свої нюанси. Мілевський провів у Бресті хороший відрізок кар'єри, в нинішньому сезоні зіграв уже 33 матчі, майже у всіх виходив в основі. Тільки в останніх двох виходив на заміни через мікропошкодження.

Що стосується продовження кар'єри, то деякі ЗМІ неправильно трактували завершення контракту з «Динамо». Артем не закінчує кар'єру і не збирається. Він в хорошій формі. Просто в майбутньому ми в пріоритеті розглядаємо можливість його повернення в чемпіонат України. Прихід Артема в УПЛ без сумніву підбадьорить наш чемпіонат. Зараз вже ведуться переговори з декількома командами.

Думаю, після другого грудня, коли відбудеться кубковий матч динамівців, будемо визначатися. У пріоритеті для Артема Україна, але також є варіант з клубом на Кіпрі. Також кличуть в один з азіатських клубів, але не в Китай. За цими варіантами є конкретика, але, повторюся, в пріоритеті у Артема Україна і команда, яка буде ставити перед собою амбітні і високі цілі, щоб приносити користь. Аби на що-небудь розмінюватися футболіст теж не буде».

Раніше повідомлялося про те, що на Мілевського претендують два клуби УПЛ.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
"Лишь бы на что-нибудь размениваться футболист тоже не будет" - то есть, приглашать поиграть за бутылку пива - не стоит, прийдется раскошелиться на две и пачку чипсов???