Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2020, 17:58
2255
1

Олександрія – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Розклади – за господарями, амбіції – у гостей

| Оновлено 31 жовтня 2020, 17:58
2255
1
Олександрія – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

У поточному сезоні суперників об'єднує явна нестабільність - колективи чергують успіхи і невдачі, при цьому що ті, що інші ще ні разу не виграли в чемпіонаті два матчі поспіль. За такою логікою, враховуючи поразку «Олександрії» від «Динамо» (0:1) та перемогу «Десни» над «Олімпіком» (2:0) тижневої давності, в суботу чекаємо виграшу господарів.

Додає віри в успіх «Олександрії» і дуже непогані домашні показники нинішнього сезону: три перемоги в чотирьох матчах, при цьому в кожному з тріумфальних поєдинків суперникам вдалося «відвантажити» по чотири голи. Взагалі, з результативністю у підопічних Володимира Шарана нині порядок - більше в чемпіонаті забив лише «Шахтар». Правда, є питання по обороні - пропускна серія тягнеться з минулого сезону, складаючи вже 16 матчів.

Ворота «Динамо» в минулому турі «розкрити» не вдалося, але у тієї поразки, на думку наставника «жовто-чорних», були об'єктивні пояснення: «Після двотижневої епідемії коронавірусу в нашій команді всі футболісти зібралися всього за 2-3 дні до матчу. Було дуже складно, ми це розуміли». У суботу повернеться до складу Валерій Лучкевич, який відбув дискваліфікацію, готовий зіграти після повернення в оренду з «Динамо» Роман Вантух, а ось Артем Гордієнко, який більше місяця перебуває в лазареті, поки що не помічник «Олександрії».

Герой перемоги «Десни» над «Олімпіком» Ілля Шевцов (гол та результативний пас) озвучив не менші амбіції і на майбутній поєдинок: «Вважаю, що зараз ми зобов'язані обіграти «Олександрію». Це дуже важлива гра - сильна команда, принциповий суперник, граємо на виїзді... Постараємося «вичавити» максимум з двох матчів, що залишилися перед перервою на ігри збірних».

Варто сказати, що в протистоянні з «Олімпіком» Ілля в ході стрімкої контратаки асистував Андрію Тотовицькому, який поповнив свій гольовий баланс і вийшов у кращі бомбардири команди. У «Олександрії» ж поки що єдиний, хто забив більше одного м'яча - саме екс-форвард «Десни» Денис Безбородько.

У загальному балансі взаємин команд перевага у «Олександрії», але в двох останніх сезонах, коли суперники зустрічалися в Прем'єр-лізі, краще результат у «Десни». При цьому, два попередні візити на «Ніку» у колектива Олександра Рябоконя вийшли аж надто господарськими - 3:0 та 5:1 за «Десною»! До того ж, обидві зустрічі «Олександрія» завершувала в меншості - є, за що реабілітуватися, і час брати реванш...

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Мельник, Бондаренко, Бабогло, Пашаєв, Лучкевич, Грицук, Мишенко, Стецьків, Третьяков, Сітало.

«Десна»: Паст, Гітченко, Мостовий, Конопля, Імереков, Огиря, Арвеладзе, Шевцов, Тотовицький, Калитвинцев, Мудрик.

 
  • 3.035
  • 3.4
  • 2.33
Зробити ставку
 
  • 3.15
  • 3.45
  • 2.24
Зробити ставку
 
  • 3.05
  • 3.40
  • 2.31
Зробити ставку

31 жовтня, субота

«Олександрія» — «Десна»
Олександрія. КСК «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ — ДЕСНА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ярослав Козик (Мукачеве)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gutr578
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил