Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 31 жовтня 2020, 03:58
11742
6

Віктор ЛЕОНЕНКО: «Ребров щось знав»

Спеціаліст – про нічию «Динамо» в матчі з «Ференцварошем»

| Оновлено 31 жовтня 2020, 03:58
11742
6
Віктор ЛЕОНЕНКО: «Ребров щось знав»
Футбол 1/2/3. Віктор Леоненко

Колишній нападник «Динамо» і збірної України Віктор Леоненко прокоментував нічию київського клубу з угорським «Ференцварошем» (2:2) в матчі другого туру групового раунду Ліги чемпіонів.

«Дивився матч і записував усі ходи. Я вважаю, що Луческу і Ребров виявилися щасливчиками. За весь час було створено лише один момент - у Караваєва. Атак було навалом, але вони нічим не закінчувалися. Те ж саме було і у «Ференцвароша», просто команда недосвідчена. Відкрили рот і дивилися як біжать наші. У першому таймі їх не було видно, хоча вони робили те ж саме, що і «Динамо». Дорікати їм не можна, хлопці старалися, залишили багато сил, але вболівальники хочуть моменти та голи, сейви та вибивання з порожніх воріт. Але потрібно бути готовим, що коли немає майстерності, то виходять такі ось голи.

Перший гол я назвав «Наші за кордоном». Харатін надивачив і привіз пенальті. Як і з «Гентом», наші відзначилися. При цьому і Зубков віддав гольову передачу на Нгуєна. Дай раз 500 йому вдарити так з розвороту, ще й від стійки... Гол красивий, але випадковий. Усі взяття воріт були випадковими, моментів не було. Шапаренка я взагалі побачив на 89-й хвилині, коли його міняли. Подзвонив в програму «Чекай мене», так навіть вони не змогли його знайти. Він вчасно злиняв. Що стосується Бущана і Миколенка, то в цій грі вони не особливо потрібні були. Бойко в пропущених голах нічого не міг зробити, та й сама гра проходила без моментів. Надивачили все. За рахунку 2:0 у суперника нічого не було до 59-ї хвилини, але Ребров, мабуть, щось знав», - сказав Леоненко.

Оцініть матеріал
(96)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
johndow
Вот Витя бы зарешал)))
McLay
Дивно що про своїх котів нічого не сказав. А що там твої коти, бовдуре?
The_Chinese_
"Телеканалы футбол 1,2,3" имея хоть немного уважения к себе не имеют права держать такого индюка.Человек который вообще мимо всего: словарный запас на уровне-"Я ж тебе говорю,яж тебе обьясняю" все пиз.....ц.Не готовится к передачам,не имеет никакого информационного обзора и аналитическоое мышление на уровне "овощь"Или это прикол какой то?Ахметова может весилит но меня раздражает дико!!!
lenares85
Та его держат по приколу, что то ляпнет смешное, чучше б как в профутболе модель какуюто посадили б
Владимир Ключка
да нихера він не знав....містер ошибся з пізніми замінами.. і міняти треба було сидора-він утомився і був на картці... от і все...